Anne Thestrup Anders Image

Gelezen door Anne Thestrup Meimbresse

Klinisch apotheker, Varde Apotheek

Hier kun je Annes profiel bekijken »
Inhoudsopgave:

Wat is Ureum?

Ureum is een van de natuurlijke stoffen van je lichaam. In je lichaam heeft Ureumverschillende functies. Het helpt onder andere om de beschermfunctie van je huid te vergroten, het dringt in je huid en vermindert je waterverdamping van de huid. Ureumkomt ook voor onder de naam carbamid.

Je kunt meer carbamid aan je huid toevoegen door middel van ureum-crèmes. Dit kan er toe leiden om een gezondere en goed verzorgde huid te krijgen.


Hoe werkt Ureum?

Het is geen geheim dat Ureumzich uitermate goed leent om je huid te verzorgen en te hydrateren. Maar hoe werkt het? En hoe kan het van meerwaarde zijn om meer van één van de stoffen tot de huid toe te voegen, waarmee de natuur het lichaam al heeft uitgerust?

Ureum is één van de stoffen met de beste eigenschappen in het toevoegen van vocht aan je huid en het binden van het vocht aan je huid. Als je meer Ureumaan je huid toevoegt door het te smeren met een ureum-crème, ondersteun je een van de natuurlijke stoffen van je lichaam. Het versterkt het vermogen van je huid om het vocht goed in de buitenste laag van de huid te binden.

Dat is de basis voor jou om een genetisch hydraterende en gezonde huid te krijgen.

Welke huidproblemen lost Ureumop in cremes?

Heb je problemen met een droge huid, heb je misschien al allerlei crèmes en producten geprobeerd in een poging om het probleem aan te pakken.

Het kan erg vervelend zijn met een droge huid dat je overal op je lichaam kunt krijgen. Zowel op je gezicht, op je handen als op je voeten.

Een goede ureum-crème kan helpen bij een droge huid. Ureumvoegt hydrateert je huid en het kan bijdragen om grip te krijgen op de droge huid waar je last van hebt.

Het resultaat na 2 weken gebruik van Heel Repair & Foot Cream

Pakket voor eelt op de voeten en hielen
Voetcrème en hielklovencrème met ureum en Tea Tree Olie tegen droge voeten en hielscheuren
+15.000 reviews
Normale prijs €19,99
Aanbiedingsprijs €19,99 Normale prijs
Pakket voor eelt op de voeten en hielen - Voetcrème en hielklovencrème met ureum en Tea Tree Olie tegen droge voeten en hielscheuren

Waarom wordt Ureumgebruikt in crèmes?

Ureum kan wonderen verrichten voor je huid.

Je dient meer vocht toe, waardoor je huid er gezonder en beter verzorgd uit gaat zien. Als je het vervelende gevoel kent van een droge huid op je handen of voeten, weet je ook dat een gezonde en goed bevochtigde huid een aangenamere en plezierig gevoel aan je huid geeft.

Er zijn verschillende soorten ureum-crème op de markt:

  • Bodylotion
  • Gezichtscrèmes
  • Voetcrèmes
  • Handcrèmes
  • Andere soorten crèmes

Niet alle crèmes bevatten evenveel Ureum

Er is een verschil in de concentratie van Ureumin de verschillende crèmes. Je kunt een crème verkrijgen met een laag ureumgehalte van ongeveer 5% en een crème met een concentratie tot 25%.

Bij Australian Bodycare gebruiken we een hoog gehalte aan ureum. Onze ureumcrèmes bevatten 10% tot 25% ureum. Ze zijn daarom zeer effectief als het gaat om het toevoegen van vocht aan je huid, en de huid er mooier uit te laten zien.

[pakket-voor-droge-voeten]

Voetverzorging: Trakteer je voeten op een goede ureumcrème

De voeten zijn één van je lichaamsdelen waar een droge huid het vaakst voorkomt - omdat je voeten aan veel beproevingen worden blootgesteld. Elke keer als je een stap zet moeten je hele gewicht dragen, en ze worden blootgesteld aan verschillende schoenen met verschillende mate van ondersteuning.

Met andere woorden, je voeten hebben voetcrème nodig om de huid op je voeten goed verzorgd en gezond te houden. Met de voetcrème van Australian Bodycare krijg je een verzorgende ureumcrème die geschikt is voor de dagelijkse verzorging van jouw voeten. Ook als je voeten al droog zijn.

Voetencrème met 10% Ureum
Voor de dagelijkse verzorging van droge voeten
+15.000 reviews
Normale prijs Vanaf €9,99
Aanbiedingsprijs Vanaf €9,99 Normale prijs
Voetencrème met 10% Ureum - Voor de dagelijkse verzorging van droge voeten

Verzorg je voeten extra goed. als je last hebt van schrale hielen

Als de huid op je hielen erg droog is, kan deze gemakkelijk barsten en diepe scheuren veroorzaken. Het is ongemakkelijk en het ziet er ook niet netjes uit als je je voeten wilt luchten in een paar open zomersandalen.

Met de hielcrème van Australian Bodycare geef je je hielen en voeten de juiste verzorging. Het hoge gehalte aan Ureummaakt de huid op de voeten zacht en voegt veel vocht toe. Gebruik de ureumcrème dagelijks om hielkloven te verzorgen of ter voorkoming hiervan.

Hielkloven Crème met 25% Ureum
Intensieve hielcrème voor droge hielen en hielkloven
+15.000 reviews
Normale prijs Vanaf €9,99
Aanbiedingsprijs Vanaf €9,99 Normale prijs
Hielkloven Crème met 25% Ureum - Intensieve hielcrème voor droge hielen en hielkloven

Krijg een gezonde en goed verzorgde huid met goede routines

Je huid heeft een beetje hulp nodig als je wilt dat het gezond en welverzorgd blijft. Gebrek aan vocht is vaak een van de grote boosdoeners als het gaat om een vermoeide of droge huid. Houd er rekening mee dat het nooit te laat is om aan de slag te gaan met goede huidverzorgingsroutines. Beter laat dan nooit.

Geniet van het verwennen van jezelf en je huid met ureuacrème en andere huidverzorgingsproducten.

Doe net als 50.000 anderen - volg ons op Instagram