Over Australian Bodycare

Australian Bodycare is sinds 1992 een voorloper op het gebied van huidverzorgingsproducten. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld op basis van dezelfde ideeën waarmee we begonnen zijn: het bieden van de beste oplossingen voor huidverzorging en mensen helpen om een betere kwaliteit van leven te krijgen.

 

Visie

Het is ons doel om een ongezonde huid weer gezond te maken en zo veel mogelijk huidaandoeningen te genezen. Als onderdeel van deze missie geven we onze klanten advies en begeleiden we hen in de vorm van eenvoudige instructies voor hun dagelijkse huidverzorging.

Onze productenreeks is ontworpen voor het hele gezin. Het voorkomt en behandelt de meest voorkomende huidproblemen, terwijl het zacht is voor de huid. Alle producten zijn met ingrediënten van de hoogste kwaliteit gemaakt en de dosering is zorgvuldig afgestemd op het specifieke huidprobleem.

 

Producten van Australian Bodycare


Het geheim achter een gladde huid is te vinden in de prachtige, exotische plantenwereld van Australië en is al generaties lang bekend bij de Aboriginals: Tea Tree Olie. Dit geheime wapen van de natuur kunt u nu thuis – in uw badkamer – gebruiken. Australian Bodycare heeft een reeks producten met pure Tea Tree Olie ontwikkeld die op efficiënte wijze verschillende huidproblemen behandelt en voorkomt dat de huid gaat irriteren.

Lees hier meer over onze producten

 

Dermatologisch getest

De Australian Bodycare-producten zijn dermatologisch getest. Onze producten zijn mild en zacht voor de huid; zelfs voor mensen met een gevoelige huid.

Lees hier meer over de test

 

Waarom zou u uw huid met Tea Tree Olie van Australian Bodycare moeten verzorgen?

100% NATUURLIJK

Het geheim achter een gladde huid is te vinden in de prachtige, exotische plantenwereld van Australië en is al generaties lang bekend bij de Aboriginals: Tea Tree Olie. Tea Tree Olie is een 100% natuurlijke, zuivere olie die uit de bladeren van de Australische boom Melaleuca Alternafolia wordt gewonnen. Onze producten bevatten Tea Tree Olie van hoge kwaliteit uit Australië die door farmaceuten is goedgekeurd.

GENEZEN

Tea Tree Olie geneest, reinigt en beschermt uw huid en haar effectief. Natuurlijke Tea Tree Olie staat bekend om zijn krachtige, antibacteriële eigenschappen en werkt tegen schimmel. Tea Tree Olie herstelt de natuurlijke, bacteriële huidflora en voorkomt bacteriën. De producten van Australian Bodycare bevatten pure Tea Tree Olie in verschillende concentraties, afhankelijk van het gebruik van het product.

ONDERHOUDEN

Bij dagelijks gebruik kan Tea Tree Olie verschillende huidproblemen behandelen terwijl de huid gezond blijft. Tea Tree Olie remt de groei van ongewenste bacteriën en schimmels. We ontwikkelen al onze producten met ingrediënten van topkwaliteit. Onze producten zijn dermatologisch getest en hebben een krachtig effect zonder dat dit ten koste gaat van de gezondheid van uw huid.