Over Australian Bodycare

Australian Bodycare is sinds 1992 een voorloper op het gebied van huidverzorgingsproducten. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld op basis van dezelfde ideeën waarmee we begonnen zijn: het bieden van de beste oplossingen voor huidverzorging en mensen helpen om een betere kwaliteit van leven te krijgen.

We houden van wat we doen

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Australian Bodycare huidverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Onze producten zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke actieve ingrediënten, die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun krachtige positieve effecten. De held van al onze producten is onze natuurlijke Australische Tea Tree Olie.

Australian Bodycare is een voorloper in de ontwikkeling en productie van huidverzorgingsproducten sinds 1990. Sindsdien hebben we dezelfde idealen gevolgd waarmee we begonnen zijn: de beste huid- en haarproducten voor iedereen, zodat jij je kunt focussen op de belangrijke dingen in het leven.

Producten van Australian Bodycare


Het geheim achter een gladde huid is te vinden in de prachtige, exotische plantenwereld van Australië en is al generaties lang bekend bij de Aboriginals: Tea Tree Olie. Dit geheime wapen van de natuur kun je nu thuis – in jouw eigen badkamer – gebruiken. Australian Bodycare heeft een reeks producten met pure Tea Tree Olie ontwikkeld.

Lees hier meer over onze producten

Dermatologisch getest

De Australian Bodycare-producten zijn dermatologisch getest. Onze producten zijn mild en zacht voor de huid; zelfs voor mensen met een gevoelige huid.

Lees hier meer over de test

Dermatologisch getest