Anne Thestrup Meimbresse

Varde apotekAnne Thestrup Meimbresse

Master in FarmacieKlinische apotheker in Varde Apotek

Ik heb in 2017 een Master in Farmacie aan Syddansk Universitet behaald en heb sindsdien gewerkt als klinisch farmaceut in de apotheek.

Als een apotheker ben ik geneesmiddelenexpert en met een wetenschappelijke achtergrond in medicijnen en hun gebruik ben ik helemaal thuis in het vak.

Ik werk bij Varde Apotek, waar mijn belangrijkste taak onze klanten adviseren over het juiste gebruik van medicijnen omvat.

In mijn jeugd had ik altijd al had een groot gevoel van zorgzaamheid. Daarom heb ik een opleiding bij het Rode Kruis gevolgd en er enkele jaren als vrijwilliger gewerkt. Ik heb er deelgenomen aan diverse grote evenementen, zoals concerten, festivals, sportevenementen, enz., waar ik klaar stond om eerste hulp te bieden.

Het is voor mij een verrijkende ervaring, zowel persoonlijk als professioneel, om mensen die hulp nodig hebben te helpen. Dat is wat mij drijft en ook wat mij nieuwsgierig maakt naar mijn vak, dat voortdurend in ontwikkeling is.

Ik ken de producten van Australian Bodycare, die wij ook in de apotheek verkopen, en hun hoge kwaliteit. Daarom wil ik graag instaan voor de validiteit van de teksten en handleidingen over de probleemoplossende producten en gerelateerde onderwerpen, die op deze pagina gelezen kunnen worden.

Je kunt meer over mij lezen op mijn professionele profiel op LinkedIn.