DERMATOLOGISCH GETEST

Alle producten van Australian Bodycare worden grondig getest door onafhankelijke dermatologen en we zorgen ervoor dat ze mild en zacht voor de huid zijn, zelfs voor de gevoeligste huid.

Door onze producten dermatologisch te laten testen door een onafhankelijk onderzoeksinstituut, in overeenstemming met de door de EU goedgekeurde eisen van Cosmetics Europe, maken en verkopen we alleen producten van de hoogste kwaliteit.

In onze reeks dermatologisch geteste huidverzorgingsproducten vindt u gegarandeerd een product voor elk huidtype. En ze zijn allemaal huidvriendelijk.

In een recent onderzoek naar bijwerkingen bekeek een extern instituut of de huid goed – of juist niet – op het gebruik van onze producten reageerde. Er deden vijftig vrijwilligers mee aan het experiment: Sommigen met een normale, gezonde huid en anderen met een afwijkende, gevoelige huid. Er werden geen negatieve bijwerkingen gevonden bij een van de proefpersonen.

Hoewel we niet in staat zijn om volledig uit te sluiten dat er zeldzame huidreacties kunnen optreden, aangezien een gevoelige huid heel verschillend kan zijn, is het nog niet voorgekomen.

U vindt onze reeks producten hier.

Dermatologically tested products