Healing Ground

HET VERHAAL

Healing Ground

Het verhaal van helende Tea Trees gaat duizenden jaren terug en is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Hun legendes beschrijven meren, omringd door Tea Trees of theebomen. Vallende bladeren en twijgen van de theebomen, lekten hun essentiële oliën in het water en veranderden de meren in antiseptische baden. De lokale Aboriginals gebruikten deze natuurlijke, geneeskrachtige spa's om een ​​aantal aandoeningen te behandelen, zoals huidinfecties, brandwonden, snijwonden en insectenbeten.

Ze noemden het land met theebomen "Healing Ground" oftewel "Geneeskrachtige grond".

De genezende voordelen van theebomen werden pas in 1923 officieel geregistreerd. De lokale Aboriginal-stam, Bundjalung, had echter al lang de beschermende en genezende krachten van Tea Trees begrepen en gebruikte hun gemalen bladeren, om verschillende wonden en huidinfecties te behandelen.

Lees hier meer over Tea Tree Olie

100% Natuurlijk

Waarom Tea TreeOil van Australian Bodycare gebruiken?

Het geheim van een gladde huid komt uit Australië's exotische flora: Tea Tree Olie. Gewonnen uit de Melaleuca Alternifolia boom, is het een 100% natuurlijke olie bekend bij de Aboriginals. Onze producten bevatten alleen de hoogste kwaliteit Tea Tree Olie uit Australië.

Herstel

Waarom Tea TreeOil van Australian Bodycare gebruiken?

Tea Tree Olie uit de Australische natuur herstelt en beschermt je huid en haar effectief. Al eeuwen bekend bij de Aboriginals als het geheim voor een probleemvrije huid. Australian Bodycare-producten bevatten zuivere Tea Tree Olie in diverse concentraties voor jouw dagelijkse verzorging, zonder irritatie en bevordert huidherstel.

Onderhoud

Waarom Tea TreeOil van Australian Bodycare gebruiken?

Bij dagelijks gebruik houdt Tea Tree Olie je huid gezond en in balans. Het reinigt en verzorgt effectief. Onze dermatologisch geteste producten combineren krachtige effecten met veiligheid voor jouw huid, gemaakt met de beste ingrediënten.

EFFECTIEVEHUIDVERZORGING

Effectieve & Zachte Noodbehandeling

Het geheim achter een gladde huid is te vinden in de prachtige natuur van Australië. Al generaties lang wordt de kennis en het gebruik van tea tree olie doorgegeven in de Aboriginal cultuur. Australian Bodycare heeft een reeks producten ontwikkeld met de hoogste kwaliteit Tea Tree Oil als het primaire actieve ingrediënt. Alle producten delen het vermogen om verschillende huidproblemen te voorkomen en te genezen. Vanwege de milde formules zijn de producten dermatologisch getest en geschikt voor alle leden van het gezin. Wij ontwikkelen al onze eigen producten met topkwaliteit ingrediënten. Ze zijn geselecteerd vanwege hun krachtige effect zonder compromissen te sluiten met de veiligheid van uw huid. Ons doel is om mensen te helpen aan een gezondere huid. Daarom werken we voortdurend aan het geven van goed advies voor uw dagelijkse huidverzorgingsroutines.

Welkom!

We kijken ernaar uit om u te helpen.

FONDSENWERVING

We Zorgen voor deNatuur

We zijn een partnerschap aangegaan met Cool Earth voor de bescherming van 241.000 hectare regenwoud, beschermd door 31.000 mensen.

Lees hier meer over Cool Earth en hun missie.