Betaling, bezorging en retourneren

Verzendkosten 

Standaard (3 - 4 dagen) - 3,99 EUR. Gratis levering bij aankoop van min. 35 EUR.
Express (1 - 2 dagen) - 6.99 EUR. Gratis levering bij aankoop van min. 50 EUR.

De bezorgvoorwaarden gelden voor Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

LET OP! Als je je pakket niet binnen 10 dagen na de bestelling hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

100% tevredenheidsgarantie

We hebben al onze producten getest en weten wat ze kunnen. Daarom hebben we op al onze producten een klanttevredenheidsgarantie.

Bestellen

Onze website is zo gestructureerd dat je onze producten simpel en gemakkelijk kunt bestellen. Daarnaast is er een beschrijving van hoe elk product te gebruiken.

 Herroepingsrecht / Retourrecht

Je hebt een onbeperkt retourrecht op ongeopende goederen en het is gratis om goederen terug te sturen - stuur altijd eerst een e-mail naar info@australian-bodycare.com, als je je producten wilt retourneren.

In je bericht moet je ons duidelijk maken, dat je je herroepingsrecht wilt uitoefenen. Houd er rekening mee dat je geen spijt kunt krijgen door simpelweg te weigeren het artikel te ontvangen, zonder ons hiervan tegelijkertijd op de hoogte te stellen.

We zullen geopende artikelen niet terugbetalen, als het na de periode is waarin we een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

Retourneren

Je moet je bestelling zonder onnodige vertraging aan ons retourneren, en niet later dan 14 dagen, nadat je ons hebt laten weten dat je je aankoop wilt annuleren.

Artikelen die UFRANCO of onder rembours worden geretourneerd, worden geweigerd. Neem voor het retourneren contact op met Australian Bodycare via info@australian-bodycare.com om het retourlabel te verkrijgen.

Je moet het artikel goed verpakt opsturen - samen met een kopie van de factuur en duidelijk vermelden dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht en dat je daarom de prijs van het artikel terugbetaald wilt zien.

 Terugbetaling van het aankoopbedrag

Als je spijt hebt van je aankoop, krijg je het volledige bedrag terug dat je aan ons hebt betaald.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zullen we alle ontvangen betalingen, inclusief bezorgkosten, zonder onnodige vertraging en in ieder geval binnen 14 dagen vanaf de datum waarop we op de hoogte zijn gebracht van jouw beslissing om deze overeenkomst te annuleren, terugbetalen.

We zullen een dergelijke terugbetaling uitvoeren met hetzelfde betaalmiddel dat werd gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij je uitdrukkelijk anders bent overeengekomen met ons. We kunnen de terugbetaling inhouden, totdat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen.

Mocht je spijt hebben van de aankoop, moet het artikel worden verzonden naar:

AUSTRALIAN BODYCARE
Trævænget 14
5492 Vissenbjerg
Danmark

Belangrijk: Neem voor het retourneren contact met Australian Bodycare op via email info@australian-bodycare.com voor het verkrijgen van retourlabel.

Vermeld bij het retourneren van het artikel het ordernummer van het pakketje en voeg een omschrijving van de reden van de klacht bij.

Betaalmogelijkheden

Je kunt je order op de volgende manieren betalen:

Wij accepteren betaling met Klarna, Paypal, Visa, Mastercard en Eurocard. Australian Bodycare maakt gebruik van een betalingsgateway van Quickpay.dk. De communicatie met deze betaaloplossing is getest door het Deense bedrijf Nets. Alle kaartgegevens worden gecodeerd verzonden. 

Productinformatie:

Op onze website Australian-Bodycare.com worden de essensietële kenmerken van onze producten vermeld. Voor meer informatie of vragen, kun je een mail sturen naar Australian Bodycare via info@australian-bodycare.com.

Prijzen:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Informatie over verzend- en administratiekosten worden vermeld in de winkelwagen.
Alle prijzen op onze website, zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod een termijn van aanvaarding is genoemd. Wordt het aanbod niet binnen die gestelde termijn aanvaard, dan vervalt het aanbod. 

Levertijden in offertes zijn indicatief en geven koper, bij overschrijding daarvan, geen recht op ontbinding of schadevergoeding, tenzij partijen uitdrukkelijk én schriftelijk anders zijn overeengekomen.  

Aanbiedingen en offertes gelden niet automatisch voor nabestellingen. Partijen moeten dit uitdrukkelijk én schriftelijk overeenkomen.