Betaling, bezorging en retourneren

Verzendkosten 

Standaard (2 - 5 werkdagen*).

Gratis verzending voor bestellingen over 38,99 EUR.

9,99 EUR voor bestellingen onder 19,99 EUR.

6,99 EUR voor bestellingen tussen 20,00 – 24,99 EUR.

4,99 EUR voor bestellingen tussen 25,00 – 29,99 EUR.

2,99 EUR voor bestellingen tussen 30,00 – 38,99 EUR.

*De leveringstijd is afhankelijk van het bezorgadres en wordt gecalculeerd bij de check-out, als de producten worden besteld. 

De bezorgvoorwaarden gelden voor Nederland en België.

LET OP! Als je je pakket niet binnen 10 dagen na de bestelling hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

100% tevredenheidsgarantie

We hebben al onze producten getest en weten wat ze kunnen. Daarom hebben we op al onze producten een klanttevredenheidsgarantie.

Bestellen

Onze website is zo gestructureerd, dat je onze producten simpel en gemakkelijk kunt bestellen. Daarnaast is er een beschrijving van hoe elk product te gebruiken.

 Herroepingsrecht / Retourrecht

Je hebt bij ons een onbeperkt retourrecht op ongeopende goederen en het is gratis om goederen terug te sturen.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen, na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring per e-mail op de hoogte stellen. Bekijk het modelformulier hieronder op de pagina. In je bericht moet je ons duidelijk maken, dat je je herroepingsrecht wilt uitoefenen. Houd er rekening mee dat je geen spijt kunt krijgen door simpelweg te weigeren het artikel te ontvangen, zonder ons hiervan tegelijkertijd op de hoogte te stellen.
Stuur altijd eerst een e-mail naar info@australian-bodycare.com, als je je producten wilt retourneren.

We zullen geopende artikelen niet terugbetalen, als het na de periode is waarin we een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

Retourneren

Je moet je bestelling zonder onnodige vertraging aan ons retourneren, en niet later dan 14 dagen, nadat je ons hebt laten weten dat je je aankoop wilt annuleren.

Artikelen die UFRANCO of onder rembours worden geretourneerd, worden geweigerd. Neem voor het retourneren contact op met Australian Bodycare via info@australian-bodycare.com om het retourlabel te verkrijgen.

Je moet het artikel goed verpakt opsturen - samen met een kopie van de factuur en duidelijk vermelden dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht en dat je daarom de prijs van het artikel terugbetaald wilt zien.

 Terugbetaling van het aankoopbedrag

Als je spijt hebt van je aankoop, krijg je het volledige bedrag terug dat je aan ons hebt betaald.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zullen we alle ontvangen betalingen, inclusief bezorgkosten, zonder onnodige vertraging en in ieder geval binnen 14 dagen vanaf de datum waarop we op de hoogte zijn gebracht van jouw beslissing om deze overeenkomst te annuleren, terugbetalen.

We zullen een dergelijke terugbetaling uitvoeren met hetzelfde betaalmiddel dat werd gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij je uitdrukkelijk anders bent overeengekomen met ons. We kunnen de terugbetaling inhouden, totdat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen.

Mocht je spijt hebben van de aankoop, moet het artikel worden verzonden naar:

AUSTRALIAN BODYCARE
Trævænget 14
5492 Vissenbjerg
Danmark

Belangrijk: Neem voor het retourneren contact met Australian Bodycare op via email info@australian-bodycare.com voor het verkrijgen van retourlabel.

Vermeld bij het retourneren van het artikel het ordernummer van het pakketje en voeg een omschrijving van de reden van de klacht bij.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen, die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten, ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering, dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onmiddelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen, nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel, als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen wij je voor zulke terugbetalingen, geen kosten in rekening brengen.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen zo snel mogelijk, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt, voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor jouw rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen, die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop, die ziet op de levering van: - volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn; - producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben; - producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken; - producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken; - audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken; - kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement).”

Betaalmogelijkheden

Je kunt je order op de volgende manieren betalen:

Wij accepteren betaling met Klarna "Sofort" (Pay Now), Klarna "Achteraf betalen" (Pay Later), Klarna Betaling in termijnen (Pay over time), Paypal, Visa, Mastercard en Eurocard. Australian Bodycare maakt gebruik van een betalingsgateway van Quickpay.dk. De communicatie met deze betaaloplossing is getest door het Deense bedrijf Nets. Alle kaartgegevens worden gecodeerd verzonden. 

Productinformatie:

Op onze website Australian-Bodycare.com worden de essensietële kenmerken van onze producten vermeld. Voor meer informatie of vragen, kun je een mail sturen naar Australian Bodycare via info@australian-bodycare.com.

Prijzen:

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Informatie over verzend- en administratiekosten worden vermeld in de winkelwagen.
Alle prijzen op onze website, zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod een termijn van aanvaarding is genoemd. Wordt het aanbod niet binnen die gestelde termijn aanvaard, dan vervalt het aanbod. 

Levertijden in offertes zijn indicatief en geven koper, bij overschrijding daarvan, geen recht op ontbinding of schadevergoeding, tenzij partijen uitdrukkelijk én schriftelijk anders zijn overeengekomen.  

Aanbiedingen en offertes gelden niet automatisch voor nabestellingen. Partijen moeten dit uitdrukkelijk én schriftelijk overeenkomen.

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)

 

Aan:   

Australian Bodycare

Traevaenget 14
5492 Vissenbjerg

Denemarken

info@australian-bodycare.com

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]* de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*, herroep/herroepen*
  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.