Belangrijke juridische informatie

De inhoud van Australian-bodycare.com is alleen voor informatieve doeleinden.

De informatie is op geen enkele manier bedoeld ter vervanging van bekwaam professioneel advies of behandeling door een opgeleide en gekwalificeerde arts. De producten zijn niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Advies en aanbevelingen gegeven op deze site of in persoonlijk overleg per telefoon, e-mail, persoonlijke, online coaching of anderszins, zijn naar eigen inzicht en risico van de lezer.

Australian-bodycare.com moedigt alle gebruikers met gezondheidsproblemen aan, om altijd medische hulp in te roepen. Als je vragen of opmerkingen hebt over jouw gezondheid, raadpleeg dan altijd een arts, voordat je met een behandeling begint.

We raden altijd aan, om een ​​patch-test uit te voeren, door het product 24-48 uur op een klein deel van je arm, gezicht of hals aan te brengen, voordat je het product op het hele gebied aanbrengt, om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw huid.

De inhoud op Australian-bodycare.com kan en mag niet worden gebruikt, als basis voor het diagnosticeren of vaststellen van een behandeling.

Australian-bodycare.com kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld - direct of indirect - voor schade of ongemakken, die kunnen voortvloeien uit het gebruik of misbruik van informatie of inhoud in deze documenten.

Al het materiaal op deze pagina's is auteursrechtelijk beschermd door Australian-bodycare.com. Het materiaal mag niet worden gekopieerd, verkocht, verspreid of anderszins gereproduceerd, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Australian-bodycare.com

Het staat gebruikers echter vrij, om het materiaal af te drukken, voor hun eigen niet-commerciële privégebruik onder deze voorwaarden:

  • De documenten blijven intact, onbewerkt en ongewijzigd.
  • Voor het particulier uitlenen van het materiaal kunnen geen kosten in rekening worden gebracht.
  • Copyright en de naam Australian-bodycare.com worden expliciet als bron vermeld en deze juridische informatie is bijgevoegd.