Tevredenheidsgarantie

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

We hebben onze producten getest en weten wat ze kunnen. Daarom hebben we op al onze producten een tevredenheidsgarantie.

We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en garanderen jou de hoogste kwaliteit. Daarom kun je je geld terug krijgen, als je niet tevreden bent met onze producten.

Ben je niet tevreden, dan kun je binnen 45 dagen na ontvangst aan ons schrijven dat je het geld terug wilt. Vertel ons in het kort waarom je niet tevreden bent met de producten. Je kunt dan de producten, op afspraak, naar ons terug sturen en we zullen je geld terugstorten.

Je moet altijd eerst contact met ons opnemen, voordat je de producten terugstuurt.

De tevredenheidsgarantie geldt alleen, wanneer je de producten in onze eigen webshop hebt gekocht. 


Hoe moeten de producten worden geretourneerd?

Als je binnen 45 dagen na ontvangst niet geheel tevreden bent over ons product, neem dan contact met ons op per mail – info@australian-bodycare.com. Beschrijf kort waarom je niet tevreden bent en vermeld je ordernummer. We zullen je dan laten weten, hoe je de producten moet retourneren en het adres waar de producten naar toe moeten worden gestuurd.

Uiteraard betalen wij de verzendkosten, als je de producten terug wilt sturen. Neem contact met ons op voor een retourlabel.

Na ontvangst van de producten, storten wij het aankoopbedrag terug.

Je bent altijd welkom om onze producten opnieuw te kopen.

Ookal maak je gebruik van onze tevredenheidsgarantie, je bent bij ons altijd weer welkom.

Als je nog meer vragen hebt over onze tevredenheidsgarantie, kun je ons altijd schrijven. Klik hier

Lees hier wat andere klanten van onze producten vinden

Onbeperkt retourrecht

Je bent natuurlijk welkom om van gedachten te veranderen. Daarom is er geen tijdslimiet voor het retourneren of ruilen, van je gebruikte artikelen, die je op australian-bodycare.com hebt gekocht, zolang ze zich in de originele verpakking bevinden.

Het is vereist dat je de bon hebt, als je je artikelen wilt retourneren.

Uiteraard betalen wij de verzendkosten, als je de producten terug wilt sturen. Neem contact met ons op, via mail, voor een retourlabel.

Je moet altijd eerst contact met ons opnemen, voordat je de producten terugstuurt.

Ga naar de webshop – klik hier