Anne Thestrup Anders Image

Gelezen door Anne Thestrup Meimbresse

Klinisch apotheker, Varde Apotheek

Hier kun je Annes profiel bekijken »
Inhoudsopgave:

Hierdoor krijgen mannen een terugtrekkende haarlijn

Mannelijke kaalheid wordt ook wel Androgen Alopeci genoemd en in 9 van de 10 gevallen wordt die veroorzaakt door hormonale factoren en erfelijke aanleg. Dat betekent dat als je vader kaal is, de kans groot is dat het jou ook overkomt.

Maar er spelen ook andere factoren mee. Slechte voeding en gebrek aan vitamines kunnen zorgen voor dunner haar en met name vitamine B en C zijn belangrijke spelers voor de groei van gezond en vol haar.

En dan is er stress, die niet alleen je algehele gezondheid kan beschadigen door een hormonale onbalans te creëren, maar die ook een direct negatief effect op jouw haargroei kan hebben. Niet alleen omdat je je haren uit je hoofd trekt van frustratie, maar ook omdat je meer van het hormoon cortisol produceert, dat gevolgen heeft voor je fysieke en psychische gesteldheid.

Complete Haaruitval Kit
3 producten voor gezond, sterk en lang haar
+15.000 reviews
Normale prijs €39,99
Aanbiedingsprijs €39,99 Normale prijs €44,99
Complete Haaruitval Kit

3 tips om haaruitval te voorkomen

Het is altijd eenvoudiger om te voorkomen dan om te behandelen en op het gebied van haaruitval is preventie niet eens heel ingewikkeld. Met behulp van 3 producten, die even eenvoudig in gebruik zijn als shampoo, kun je namelijk snel aan de slag met het voorkomen van een terugtrekkende haarlijn. Het is net als met een auto: zonder onderhoud zal die uiteindelijk ook kapot gaan. Zo is het ook met je haar en met deze producten maak je jouw haar sterker.

Australian Bodycare Hair Loss Serum

Hair Loss Serum van Australian Bodycare bevat het natuurlijke actieve Capilia Longa, dat een klinisch gedocumenteerd effect op haaruitval heeft. Hair Loss Serum bevat ook de natuurlijke Tea Tree Olie, die bacteriën bestrijdt en samen met de vitamine Biotine zorgt voor de optimale omstandigheden voor je hoofdhuid, zodat je haar dikker en sterker wordt.

Haaruitval Serum
Serum voor de verzorging van haar dat dunner wordt en bij haarverlies
+15.000 reviews
Normale prijs Vanaf €14,99
Aanbiedingsprijs Vanaf €14,99 Normale prijs
Haaruitval Serum - Serum voor de verzorging van haar dat dunner wordt en bij haarverlies

Australian Bodycare Hair Loss Wash

Hair Loss Wash van Australian Bodycare bevat een unieke combinatie van 100 % natuurlijke Capilia Longa en Tea Tree Olie, die samenwerken aan het creëren van de beste omstandigheden voor jouw haar. Het is klinisch bewezen, dat Capilia Longa een heilzaam effect heeft bij haaruitval.

Haaruitval Biotine Shampoo
Voor fijn en dun haar – kan gebruikt door mensen met haaruitval
+15.000 reviews
Normale prijs Vanaf €14,99
Aanbiedingsprijs Vanaf €14,99 Normale prijs
Haaruitval Biotine Shampoo - Voor fijn en dun haar – kan gebruikt door mensen met haaruitval

Australian Bodycare Hair Loss Spray

Hair Loss Spray van Australian Bodycare bevat dezelfde actieve ingrediënten als onze serum en shampoo, die ook helpen bij het tegengaan van haaruitval. Je kunt ervoor kiezen om de spray na het douchen te gebruiken, maar je kunt de spray ook in droog haar aanbrengen. Dat is handig op de dagen, waarop je even geen tijd hebt om te douchen.

Haaruitval Spray
Spray om het haar te beschermen – goed voor dun haar en bij haaruitval
+15.000 reviews
Normale prijs €14,99
Aanbiedingsprijs €14,99 Normale prijs
Haaruitval Spray - Spray om het haar te beschermen – goed voor dun haar en bij haaruitval

Zo gebruik je de producten

Voor een maximaal effect raden we aan om de 3 producten gezamenlijk te gebruiken. Niet allemaal tegelijk, maar op momenten die goed in jouw dagelijkse routine passen. Het is daarbij belangrijk om erop te wijzen, dat de meeste mensen na 12-20 weken resultaten beginnen te ervaren.

Serum: Masseer het serum elke dag in je hoofdhuid en laat het daar zitten. Was het serum niet weer uit en het is niet nodig om je haar te wassen, voordat je het serum aanbrengt. Maak het aanbrengen van het serum evt. onderdeel van de avondroutine, zodat de actieve stoffen de kans krijgen om hun werking te doen terwijl jij slaapt.

Shampoo: Gebruik de shampoo dagelijks tijdens het douchen. Masseer de shampoo voorzichtig in het natte haar en in de hoofdhuid en laat deze daar 2 tot 3 minuten zitten, voordat je hem weer uitspoelt.

Spray: Kun je na het douchen of in droog haar gebruiken.

Waarom bij haaruitval kiezen voor producten  van Australian Bodycare?

Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van probleemoplossende huidverzorgingsproducten, die onder andere worden verkocht in apotheken en bij Matas, heeft Australian Bodycare veel ervaring en expertise op het gebied van huidverzorging.

Die ervaring en expertise hebben ze gebruikt om deze 3 nieuwe producten bij haaruitval te ontwikkelen, die alle drie zijn gebaseerd op natuurlijke actieve stoffen en die op maat gemaakt zijn voor mensen, die haaruitval willen voorkomen.

En ze staan in voor hun producten, omdat je 100% tevredenheidsgarantie krijgt op alles wat je in de webshop bij Australian Bodycare koopt.

Complete Haaruitval Kit
3 producten voor gezond, sterk en lang haar
+15.000 reviews
Normale prijs €39,99
Aanbiedingsprijs €39,99 Normale prijs €44,99
Complete Haaruitval Kit

Doe net als 50.000 anderen - volg ons op Instagram