Onze dealers - Waar kan ik Australian Bodycare kopen?

Kruidvat logo Etos logo Bol logo
Trekpleister logo Amazon logo douglas logo
Luxplus logo

Het assortiment van Australian Bodycare omvat niet alleen pure Tea Tree olie, maar ook 45 andere huidverzorgingsproducten met natuurlijke actieve ingrediënten. De meest effectieve van deze natuurlijke ingrediënten, en tegelijkertijd de held in al onze producten, is natuurlijke Australische Tea Tree olie van farmaceutische kwaliteit. Australian Bodycare producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos. Klik simpelweg op het logo van de drogisterij naar keuze, om te zien of het product dat je zoekt daar verkrijgbaar is. Alle producten van Australian Bodycare zijn ook online te bestellen, bijvoorbeeld bij Douglas, Amazon, Trekpleister of Bol.

Wat je zeker moet weten, voordat je Tea Tree olie en Tea Tree olie producten koopt, is dat er inderdaad significante verschillen zijn in de samenstelling van de actieve ingrediënten in Tea Tree olie, zoals terpinen-4-ol en cineole. Volgens dit zijn er zelfs binnen het theeboomoliegeslacht Melaleuca Alternifolia verschillende variëteiten van verschillende kwaliteit.

Wanneer je cosmetische producten met Tea Tree olie koopt, moet je ervoor zorgen dat de Tea Tree olie, die ze bevatten aan bepaalde criteria voldoet. Ten eerste komt originele Tea Tree olie altijd uit Australië. Het is ook belangrijk dat de Australische Tea Tree olie van farmaceutische kwaliteit is, goedgekeurd voor cosmetica en op de huid mag worden aangebracht. De meeste Tea Tree oliën op de markt zijn alleen geschikt als geuroliën, voor bijvoorbeeld aromatherapie.

De Tea Tree olie van Australian Bodycare is van de hoogste farmaceutische kwaliteit en is een gestandaardiseerde, ultrapure, hoogwaardige olie gemaakt van Australische Tea Tree olie.

Overigens is Tea Tree olie als natuurlijke remedie niets nieuws. Er wordt gezegd dat de Australische Aboriginals van oudsher de bladeren van grootbladige theebomen gebruikten voor medicinale doeleinden. De inboorlingen van Australië beschrijven in legendes een ‘magisch meer’ dat wordt omgeven door theebomen. De bladeren en twijgen vallen in het water en veranderen het water in antiseptische baden. Inheemse Amerikanen gebruikten dit natuurlijke medicinale bad, om een ​​reeks aandoeningen te behandelen, waaronder huidinfecties, brandwonden, snijwonden en insectenbeten. De geneeskrachtige werking van theebomen werd pas in 1923 officieel geregistreerd. De plaatselijke Aboriginal-stam, Bundjalung, had echter al lang begrepen dat deze bomen beschermende en genezende krachten hadden, en gebruikten de geplette bladeren om verschillende wonden en huidinfecties te behandelen. Ze noemden het theeboomland Healing Ground.

Australian Bodycare Kruidvat producten
Australian Bodycare Etos producten