Wij Zorgen voor de Natuur

We zijn een partnerschap aangegaan met Cool Earth voor het behoud van 241.000 hectare regenwoud, beschermd door 31.000 mensen.

COOL EARTH

Wie

Cool Earth heeft als missie het regenwoud te beschermen en de daar wonende mensen te ondersteunen.

We werken samen met Cool Earth, die de inheemse volkeren en lokale gemeenschappen van het regenwoud ondersteunt met projectfinanciering om het regenwoud en het klimaat te behouden en te beschermen.

Leer hier meer over Cool Earth en hun missie.

COOL EARTH

Hoe

We ondersteunen het werk van Cool Earth door projecten te financieren die onze grootste en meest natuurlijke koolstofopslagtechnologie beschermen; het regenwoud.

Door Cool Earth te steunen, ondersteunen we lokaal geleide organisaties om land- en hulpbronnenrechten, vrouwenrechten, bosbranden, kennis, voedselzekerheid en
meer te verdedigen.

We ondersteunen Cool Earth om bewustzijn te verhogen voor Inheemse Volkeren en Lokale Gemeenschappen, die zorg dragen voor meer dan 25% van het land op aarde en 80% van de biodiversiteit behouden, maar minder dan 1% van de klimaatfinanciering ontvangen.

COOL EARTH

Waarom

Het zit diep in ons DNA om de natuur te verzorgen en te beschermen.

De Tea Tree Olie - het primaire actieve ingrediënt in onze probleemoplossende huidverzorging - is een 100% natuurlijke olie, gevonden in de prachtige natuur van Australië. Het is daarom belangrijk voor ons om er goed voor te zorgen.

Het verhaal van de Tea Tree Olie gaat duizenden jaren terug, en de onvergelijkbare voordelen van de olie voor de huid werden voor het eerst ontdekt door de Aboriginals.

De legende beschrijft meren omringd door theeboomstruiken, waar bladeren en takken de essentiële olie in het water lieten lekken, waardoor de meren veranderden in grote antiseptische baden. De Aboriginals baadden
in de meren en ontdekten hoe de olie hun huidproblemen verzachtte en genas. De Aboriginals noemden het land met theeboomstruiken "Healing Ground".