Etos

etos

Tea Tree Olie Etos van Australian Bodycare Tea Tree Oil


Hoofdhuidverzorging

Je hebt producten met actieve en effectieve ingrediënten nodig, als je van je roos af wilt komen. Onze hoofdhuidproducten bevatten ingrediënten, die roos of droge hoofdhuid actief bestrijden.

Hoofdhuidverzorging
Bekijk de producten bij Etos

Pure Olie

Tea Tree Olie is een geconcentreerde olie, die met zijn verzorgende eigenschappen bij veel verschillende huidproblemen gebruikt kan worden.

Pure Olie
Bekijk de producten bij Etos

Intiem Scheren

Als je je intiem scheert, ken je waarschijnlijk wel de vervelende rode bultjes en ingegroeide haartjes, die soms optreden als gevolg van het scheren. Het is vermoeiend en kan jeuken, irriteren en erg vervelend zijn.

Intiem Scheren
Bekijk de producten bij Etos

Luizen

Producten voor de behandeling van luizen voor het hele gezin

Luizen
Bekijk de producten bij Etos

Intiem Verzorging

Jeuk en een branderig gevoel in de intieme zone is vaak te wijten aan uitdroging, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. We raden je aan om producten te gebruiken, die Tea Tree olie bevatten waarvan bekend is dat ze effectief werken tegen jeuk, roodheid en ongewenste geurtjes.

Intiem Verzorging
Bekijk de producten bij Etos

Ben je op zoek naar producten met tea tree olie of theeboomolie, dan kun je bij Etos de producten van Australian Bodycare kopen, die de heilzame Tea Tree olie bevat.

De pure olie van Australian Bodycare is verkrijgbaar bij de Etos, zowel online als in de fysieke winkels. De Australische Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië, is al eeuwenlang (of misschien zelfs millennialang) op de hoogte van de bacteriedodende eigenschappen van de tea tree of theeboom. En net zo lang gebruiken ze daarom al de bladeren van theebomen, om diverse huidaandoeningen te behandelen. De rest van de Australische bevolking ontdekte het, en in de jaren twintig van de vorige eeuw werd het antiseptische effect van Tea Tree Olie voor het eerst wetenschappelijk gedocumenteerd. Later won de olie, met zijn vele gunstige effecten, aan populariteit in de rest van de wereld en hij wordt tegenwoordig door mensen overal ter wereld gebruikt. De pure Tea Tree olie kun je voor je hele lichaam gebruiken. Pure Tea Tree Olie bleek de meest effectieve, natuurlijke Australische olie te zijn voor desinfectie, gemeten in verhouding tot fenol. In de jaren twintig van de vorige eeuw was fenol het meest gebruikte ontsmettingsmiddel in ziekenhuizen.

Tea Tree Olie, of theeboomolie zoals het ook wel in het Nederlands wordt genoemd, is een zuiver natuurproduct dat een combinatie van 150 verschillende ingrediënten bevat. Samen zorgen deze ingrediënten voor het unieke antiseptische (bacteriedodende) en huidvriendelijke effect.
Tea Tree Olie is dus een uitstekende EHBO-middel om in de medicijnkast te hebben staan, omdat de olie kan worden gebruikt voor een groot aantal veelvoorkomende problemen en huidirritaties. Maar het is belangrijk dat je de olie uitsluitend gebruikt voor uitwendig gebruik op de huid, waarvoor het is bedoeld, en niet inneemt. Je kunt Tea Tree Olie gerust uittesten bij jouw huidaandoening. In het beste geval werkt het – in het slechtste geval gebeurt er niets.

Zuivere Tea Tree Olie mag niet rechtstreeks op de huid worden aangebracht. Lees altijd de bijsluiter en gebruik het product volgens de meegeleverde instructies. Pas op dat je geen etherische oliën gebruikt waar geen bijsluiter bij wordt meegeleverd.

Als je een nieuw middel test, probeer het dan altijd eerst uit op een klein stukje huid om te zien of er een allergische reactie op het product optreedt.

Als je op zoek bent naar een scheergel, die scheerbultjes, scheerirritatie en ingegroeide haartjes kan voorkomen, ga dan naar Etos en probeer de Intimate Shave met Intimate Balm van Australian Bodycare. Bij Etos kun je een transparante scheergel kopen speciaal ontwikkeld is voor intiem scheren.

Als je je intiem scheert, ken je waarschijnlijk wel de vervelende rode bultjes en ingegroeide haartjes, die soms optreden als gevolg van het scheren. Het is vermoeiend en kan jeuken, irriteren en erg vervelend zijn. Het gebruik van een goede intieme zeep en intieme verzorgingsproducten in verband met het scheren, is het antwoord om rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes te voorkomen.

Als je last van irritatie hebt na het scheren, zoals scheerbultjes, scheerirritatie of ingegroeide haren, dan kun je een tea tree olie aftershave kopen van Australian Bodycare bij Etos. Er is een aftershave of afterbalm voor het intieme gebied, die speciaal is ontwikkeld om te gebruiken na het scheren van je intieme zone.

Onze producten voor intiem scheren met tea tree olie zijn zowel online als in Etos winkels verkrijgbaar. Op etos.nl kun je zien in welke Etos-vestiging bij jou in de buurt je de producten kunt vinden.