Anne Thestrup Anders Image

Gelezen door Anne Thestrup Meimbresse

Klinisch apotheker, Varde Apotheek

Hier kun je Annes profiel bekijken »
Inhoudsopgave:

Waarom krijg je puistjes

Puistjes zijn het resultaat van verstopte haarzakjes en talgklieren als gevolg van een hormonale onbalans die de talgproductie van de huid verhoogt. Overproductie kan ervoor zorgen dat haarzakjes en talgklieren verstopt raken, waardoor talg mee-eters vormt.

Als er vervolgens bacteriën in de klieren terechtkomen, zal er een ontsteking ontstaan, waardoor de verstopte haarzak of klier opzwelt tot een roodachtige en vaak pijnlijke puist gevuld met geel pus.


Zie hoe je snel en gemakkelijk puistjes en onzuivere huid verwijdert

5 producten tegen puistjes in het gezicht 👉🏼 Vind ze hier – Klik hier

Als je eenmaal een of meer puistjes hebt, is het zaak er iets aan te doen. Natuurlijk kun je ze uitknijpen, maar dat is geen goed idee. Want dat kan nog meer bacteriën toevoegen aan de al ontstoken haarzak of klier.

Het is daarom belangrijk om de huid elke ochtend en avond te reinigen en te hydrateren – dat is de meest effectieve manier om puistjes te verwijderen. We hebben een reeks huidverzorgingsproducten op maat gemaakt die het gemakkelijker maken om van puistjes af te komen – voor beide geslachten en alle leeftijden.

Elk product bevat precies de hoeveelheid tea tree olie tegen puistjes die een helend effect heeft op het betreffende huidgebied, terwijl het zo mild mogelijk is.

Werkwijze:

1: Was het gebied met puistjes met een milde zeep en in lauw water. Herhaal elke ochtend en avond

2: Reinig de huid grondig met een skin tonic die diep in de poriën reinigt en vet en vuil verwijdert. Breng skin tonic aan op een wattenschijfje en gebruik het 's ochtends en 's avonds.

3: Breng een paar druppels Blemish Serum aan op de pas gereinigde gezichtshuid en hals en masseer goed in. Laat het serum intrekken en werken – het product hoeft dus niet te worden afgespoeld.

4: Verzorg de huid met een gezichtscrème die de huid herstelt en glad maakt. De gezichtscrème tegen puistjes helpt bij het voorkomen van puistjes

5: Gebruik een spot stick direct op de puistjes om bacteriën effectief te verwijderen.

Bonus tip: Naast de dagelijkse verzorging raden we aan het gezicht 1-2 keer per week te exfoliëren – Lees meer klik hier.

Resultaat na 4 weken gebruik van het gezichtspakket

Het ultieme anti–puistjes pakket
5 producten tegen puistjes, onzuivere huid en mee eters
+15.000 reviews
Normale prijs €49,99
Aanbiedingsprijs €49,99 Normale prijs €61,99
Het ultieme anti–puistjes pakket - 5 producten tegen puistjes, onzuivere huid en mee eters

De geheime natuurlijke remedie tegen puistjes

Het geheim voor een probleemloze huid is te vinden in de prachtige natuur van Australië en is al generaties lang bekend bij de Australische Aboriginals, namelijk tea tree olie. Dit geheime natuurlijke wapen is ook beschikbaar voor jouw verzorgingsroutine thuis in de badkamer.

ZIE MEER: Producten die puistjes verwijderen

Australian Bodycare heeft een reeks gezichtsverzorgingsproducten ontwikkeld met tea tree olie, die zonder de huid te irriteren effectief puistjes verwijdert en voorkomt. De pure, essentiële tea tree olie van Australian Bodycare werkt antiseptisch en reinigend, wat het onder andere geschikt maakt om puistjes en onzuivere huid te verwijderen.

Tegelijkertijd houdt het de huid mooi en gezond en vermindert het effectief het risico op het opnieuw krijgen van puistjes.


STAP 1:

Reinig de huid effectief en kom van de puistjes af. Om een effectieve behandeling tegen puistjes te starten, moet je beginnen met het gebruik van Australian Bodycare Face Wash.

Het zorgt voor een milde en preventieve reiniging van de poriën van de huid en verwijdert vuil. Tegelijkertijd worden de verstopte haarzakjes en klieren losgemaakt, zodat de materie in het puistje eruit kan komen.

Tot slot voorkomt Face Wash de vorming van bacteriën en dus de ontwikkeling van nieuwe puistjes, terwijl het de natuurlijke vochtbalans van de huid behoudt, zodat de huid niet uitdroogt.

Anti–Puistjes Gezichtsreiniger
Face Wash tegen puistjes en mee–eters met Tea Tree Olie
+15.000 reviews
Normale prijs Vanaf €12,99
Aanbiedingsprijs Vanaf €12,99 Normale prijs
Anti–Puistjes Gezichtsreiniger - Face Wash tegen puistjes en mee–eters met Tea Tree Olie

STAP 2:

Vervolgens gebruik je Australian Bodycare Face Tonic, die de huid diep reinigt zonder deze uit te drogen en eventueel achtergebleven vet en vuil verwijdert.

Na de behandeling voelt de huid schoon, fris en zacht aan. Tea Tree Oil voorkomt dat bacteriën zich op de huid nestelen, wat helpt om nieuwe aanvallen van puistjes en andere vormen van onzuivere huid te voorkomen.

Het is ook rijk aan antioxidanten (extract van kakaduplum) en herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid. Bevat geen alcohol.

Anti–Puistjes Gezichtstonic
Alcoholvrije face tonic met Tea Tree Olie tegen puistjes en mee–eters
+15.000 reviews
Normale prijs Vanaf €9,99
Aanbiedingsprijs Vanaf €9,99 Normale prijs
Anti–Puistjes Gezichtstonic - Alcoholvrije face tonic met Tea Tree Olie tegen puistjes en mee–eters

STAP 3:

Tot slot hydrateer je de huid met Australian Bodycare Face Cream. Het is een voedende en hydraterende gezichtscrème die de bescherming van de huid versterkt en helpt tegen eventuele kleine snijwonden en andere schade die anders problemen zouden kunnen veroorzaken.

Dagelijkse verzorging vermindert het risico op nieuwe puistjes.

Voor een effectieve verwijdering van het risico op puistjes is regelmatige, preventieve zorg nodig.

Voor dagelijks gebruik raden we aan om 's ochtends en 's avonds Australian Bodycare Face Wash te gebruiken, gevolgd door een beschermende en hydraterende laag Australian Bodycare Face Cream.

Dit geeft de huid een milde en preventieve reiniging en beschermende verzorging, die effectief de vorming van bacteriën en de ontwikkeling van puistjes voorkomt.

Anti–Puistjes Gezichtscrème
Hydraterende crème, perfect tegen pukkels, jeugdpuistjes & mee–eters
+15.000 reviews
Normale prijs Vanaf €14,99
Aanbiedingsprijs Vanaf €14,99 Normale prijs
Anti–Puistjes Gezichtscrème - Hydraterende crème, perfect tegen pukkels, jeugdpuistjes & mee–eters

Eerste hulp bij puistjes

Met Australian Bodycare Spot Stick kun je effectief ingrijpen tegen plotseling opkomende puistjes. De Spot Stick tegen puistjes is een handige roll-on die bacteriën verwijdert. Zo vermijd en voorkom je het risico op het opnieuw krijgen van puistjes.

Tegelijkertijd is het verkoelend en verlicht het de jeuk en biedt het dus ook effectieve eerste hulp bij insectenbeten of kleine schrammen.

Met de Spot Stick start je meteen een effectief genezingsproces en kun je effectief verdere complicaties voorkomen. Heb het altijd bij je onderweg of in de EHBO-doos.

Gebruik het gerust meerdere keren per dag, wanneer je het nodig hebt. De Spot Stick kan zowel over als onder make-up worden gebruikt.

Het ultieme anti–puistjes pakket
5 producten tegen puistjes, onzuivere huid en mee eters
+15.000 reviews
Normale prijs €49,99
Aanbiedingsprijs €49,99 Normale prijs €61,99
Het ultieme anti–puistjes pakket - 5 producten tegen puistjes, onzuivere huid en mee eters

Doe net als 50.000 anderen - volg ons op Instagram