Tips van experts tegen puistjes in het gezicht

Oei, is dat een puistje? Puistjes komen altijd ongelegen. Gelukkig kun je uitbarstingen voorkomen met behulp van deskundig advies.

Preventief en verzorgend serum

Wist je dat een serum huidverzorging in geconcentreerde vorm is? Je zult een groot verschil zien als je een serum aan je dagelijkse routine toevoegt.

Als je een onzuivere huid hebt, kies dan een serum tegen puistjes. Onze expert raadt aan er een te kiezen met Niacinamide.

Niacinamide (vitamine B3) is onontbeerlijk in de strijd tegen puistjes en onzuiverheden. Blemish Serum van Australian Bodycare bevat maar liefst 10% van dit werkzame bestanddeel. 

Goede reinigingsproducten

Serum met Niacinamide is een topper in probleemoplossende huidverzorging. Maar komt pas echt tot zijn recht in combinatie met andere reinigingsproducten. 

De expert raadt producten met Tea Tree Olie aan, die bacteriën tegengaan en je huid gezond houden.

Eerste hulp voor je puistje - als het kwaad al geschied is

Je kijkt in de spiegel en ziet dat er al een puistje is uitgebroken. Als de schade geschied is, is de redding gelukkig nabij. Spot Stick van Australian Bodycare versnelt het genezingsproces, zodat je puistje snel verleden tijd zal zijn.

Vergeet niet je gezicht dagelijks te reinigen met gezichtsverzorgingsproducten met Tea Tree Olie om nieuwe puistjes te voorkomen.

Masseer je huid in topvorm

Onzuiverheden kunnen vele oorzaken hebben. Maar puistjes en mee-eters worden uiteindelijk veroorzaakt door verstopte poriën.

Masseer dode huidcellen weg om verstopte poriën tot een minimum te beperken. Gezichtsmassage geeft ook een stralende huid. Je kunt daarvoor een speciale gezichtsmassageborstel gebruiken.

Welterusten en slaap lekker

Een goede nachtrust is belangrijk voor je huid. Je huid hernieuwt zich namelijk gedurende de nacht. Verwijder je make-up en smeer je gezicht in met gezichtscrème, voordat je gaat slapen.

>> Hier vind je gezichtsverzorgingsproducten met Tea Tree Olie voor dagelijks gebruik <<