Redactionele richtlijnen

Wanneer je artikelen leest en video's bekijkt op australian-bodycare.nl, willen we dat je ons materiaal als betrouwbaar ervaart. Daarom leggen we de nadruk op geloofwaardigheid.

Alle inhoud, teksten en video's worden gecreëerd op basis van de redactionele richtlijnen die we op deze pagina beschrijven.

Op australian-bodycare.nl streven we ernaar om zo grondig, uitgebreid en geloofwaardig mogelijke informatie te bieden over onderwerpen gerelateerd aan onze producten. We doen dit zodat onze lezers kunnen vertrouwen op onze informatie, adviezen en richtlijnen en volledig vertrouwen hebben in ons en de schrijvers en experts die onze inhoud ontwikkelen.

Onze richtlijnen beschrijven het proces achter de ontwikkeling en selectie van de inhoud die we hier op australian-bodycare publiceren. Het is ook bedoeld om te laten zien hoe grondig we onze inhoud beoordelen, evalueren en toetsen voordat deze op de site wordt gepubliceerd.

Als je een gezondheidsprobleem hebt dat je naar onze website heeft geleid, raden we je altijd aan om je eigen dokter te raadplegen voor passende hulp. Producten van Australian Bodycare zijn geen medicijnen, maar zijn specifiek geschikt voor de noodzakelijke dagelijkse verzorging van huidproblemen.

Bij australian-bodycare kunnen we je alleen informatieve begeleiding en input bieden over onderwerpen gerelateerd aan onze producten.

Onze richtlijnen voldoen aan de vereisten voor online media op het gebied van geneeskunde en gezondheid - zoals beschreven in de zogenaamde HON Code. Dit is een gedragscode ontwikkeld door de belangenorganisatie Health on the Net specifiek voor online gezondheidsmedia zoals australian-bodycare.

De HON Code behandelt deze punten:

Autoriteit - de inhoud is geschreven en geredigeerd door schrijvers met een gekwalificeerde gezondheidszorgkwalificatie, anders wordt duidelijk vermeld dat de inhoud is ontwikkeld door iemand zonder een gezondheidszorgkwalificatie.

Aanvulling - de inhoud op onze website moet worden gezien als een aanvulling van informatie en begeleiding die geen contact met een dokter of andere gezondheidszorgprofessional voor behandeling van een specifieke aandoening kan vervangen.

Vertrouwelijkheid - als je persoonlijke gegevens verstrekt in formulieren of e-mails, zullen we deze informatie vertrouwelijk behandelen. We delen je persoonlijke gegevens, e-mailadres of andere contactgegevens niet met derden.

Bronnen - we werken hard om een volledige lijst van bronnen voor alle artikelen te bieden, en we laten je zien waar je meer gedetailleerde informatie kunt vinden op andere medische en gezondheidszorgwebsites die dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren als wij voor onze inhoud.

Onderbouwing - alle claims, voordelen en vermelde effecten van een specifiek product moeten worden onderbouwd door wetenschappelijke studies of relevante referenties.

Transparantie - alle informatie over de uitgever moet duidelijk vermeld staan op onze website en in onze redactionele richtlijnen.

Financiële belangen - het belang van de uitgever bij en het mogelijke financiële gewin van het publiceren van de inhoud op de website moet duidelijk op de website worden vermeld.

Reclamebeleid - het moet voor jou als bezoeker duidelijk zijn wat er op de website wordt geadverteerd.

Alle artikelen en andere inhoud op australian-bodycare.com zijn ontwikkeld of beoordeeld door personen met de nodige gezondheidszorgopleiding en -kennis. Wanneer inhoud wordt aangeleverd door een journalistiek opgeleide bron, is deze gebaseerd op kennis van competente bronnen of onderzoek op relevante websites, en wordt de inhoud beoordeeld door personen met relevante opleiding voordat deze wordt gepubliceerd.

australian-bodycare.nl wordt gepubliceerd door:

Australian Bodycare

info@australian-bodycare.com

+45 6447 1796

Trævænget 14

5492 - Vissenbjerg