Zo kom je van je sinaasappelhuid af

Voorkomen is beter dan genezen. Cellulitis gaat namelijk niet meer weg als je eenmaal een bobbelige, oneffen huid hebt. Zorg er dus voor dat je regelmatig beweegt, je dorst lest met water en gevarieerd eet.

Producten om van sinaasappelhuid af te komen

Lijkt de huid van je dijen, billen of ergens anders op de schil van een sinaasappel? Wanhoop dan niet. Sinaasappelhuid is natuurlijk voor velen. Het overkomt wel 90% van de vrouwen tijdens hun leven. 

Sinaasappelhuid verdwijnt nooit helemaal. Maar goede producten kunnen wel degelijk de zichtbaarheid van cellulitis verminderen.

Je kunt het in 2 eenvoudige stappen verbeteren:


1) De glans terugkrijgen

Een goede bodyscrub stimuleert de huid en verhoogt de bloedsomloop. Het vermindert de zichtbaarheid van sinaasappelhuid. Body Scrub van Australian Bodycare verwijdert de dode huidcellen met behulp van geplette abrikozenpitten. Tegelijkertijd gaat Tea Tree Olie bacteriën tegen en houdt de huid gezond.

2) Zachte en stralende huid

Wanneer je je huid goed gevoed en soepel houdt, zal deze er mooier en gladder uitzien. Houd je huid gezond en mooi met Body Oil van Australian Bodycare.

Wat is sinaasappelhuid?

Cellulitis zijn kleine vetophopingen in het onderhuidse weefsel. De ophopingen ontstaan door holtes in het bindweefsel. En dat wordt zichtbaar als sinaasappelhuid.

Je hebt misschien de indruk dat sinaasappelhuid erger wordt naarmate je ouder wordt. En dat kan zeker het geval zijn. Doordat het bindweefsel met de jaren stugger wordt, zal de sinaasappelhuid zich gemakkelijker vastzetten.

Met goede producten kunt je het ontstaan van nieuwe sinaasappelhuid tegengaan en je bestaande sinaasappelhuid verzorgen, zodat deze er mooier uitziet.

>> Vind hier producten van Australian Bodycare voor de verzorging van sinaasappelhuid <<