Voedende conditioner van Australian Bodycare met Tea Tree Olie bij Kruidvat

Voedende conditioner van Australian Bodycare met Tea Tree Olie bij Kruidvat


Conditioner

Hair Care Conditioner van Australian Bodycare, speciaal ontwikkelt tegen roos en om droog, beschadigt haar te voeden en te versterken.

Hair Care Conditioner Australian Bodycare
Bekijk de producten bij Kruidvat

Hoofdhuidverzorging

Hoofdhuidbehandeling tegen roos, jeukende, droge, geïrriteerde of schilferende hoofdhuid met Tea Tree Olie | Dagelijkse zorg voor mensen met psoriasis of eczeem en puistjes op de hoofdhuid

Hoofdhuidverzorging
Bekijk de producten bij Kruidvat

Voetverzorging

Moe van droge voeten, gebarsten hielen, verkleurde nagels of jeuk en een branderig gevoel tussen de tenen? Gelukkig voorkom je droge voeten, gebarsten hielen en zweetvoeten met producten van Australian Bodycare.

Voetverzorging bij Australian Bodycare
Bekijk de producten bij Kruidvat

Intiem Scheren

Producten om rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes door intiem te scheren te voorkomen

Intiem Scheren
Bekijk de producten bij Kruidvat

Intiem Verzorging

Jeuk en een branderig gevoel in de intieme zone is vaak te wijten aan uitdroging, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. We raden je aan om producten te gebruiken, die Tea Tree olie bevatten waarvan bekend is dat ze effectief werken tegen jeuk, roodheid en ongewenste geurtjes.

Intiem Verzorging
Bekijk de producten bij Kruidvat

Kruidvat biedt een groot assortiment aan van verschillende conditioners. Australian Bodycare heeft een fijne conditioner met Tea Tree olie, die verkrijgbaar is bij Kruidvat, zowel in de winkels als online.

Als je lang haar hebt is een conditioner fijn om te gebruiken, omdat het je haar goed doorkambaar maakt. Er zijn verschillende soorten conditioners verkrijgbaar bij Kruidvat, zoals een leave-in conditioner of deep conditioner. Een conditioner wordt ook wel crèmespoeling of balsam genoemd en wordt gebruikt nadat je je haar hebt schoongemaakt met een shampoo.

Er zijn verschillende conditioners met een eigen werking:

  • Conditioner die je haar hydrateert, zodat het weer soepel en elastisch wordt
  • Acidfier die je haar laat glanzen en meer elastisch maakt
  • Conditioner die je haar ontklit, zodat je het makkelijker kan doorkammen
  • Conditioner die je haar versterkt met keratine
  • Conditioner die je haar extra volume geeft, waardoor je dikker haar krijgt
  • Conditioner die je haar laat glanzen
  • Conditioner met olie die je haar voedt

Het is belangrijk om de conditioner te kiezen, die het beste bij je haartype past. De conditioner van Australian Bodycare is ontwikkeld om je haar te voeden, glad en zacht te maken, waardoor het goed doorkambaar wordt, maar zonder het gebruik van parabenen en siliconen.  

De Hair Care conditioner maakt deel uit van de hoofdhuidverzorgingsset, bestaande uit 3 producten van Australian Bodycare. De unieke hoofdhuidverzorgingsproducten van Australian Bodycare zijn perfect om een droge en jeukende hoofdhuid, roos en puistjes op de hoofdhuid te verhelpen en voorkomen.

We raden ten zeerste aan om de SCALP TREATMENT KIT van Australian Bodycare te gebruiken. De unieke scalp treatment kit is een 3-stappen proces, om jouw hoofdhuidproblemen vandaag nog te behandelen.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik de conditioner na Australian Bodycare Hair Clean, laat het twee minuten inwerken, spoel het haar grondig uit. Je haar wordt zacht, glanzend en vrij van statische elektriciteit.

De hoofdhuidsproducten zijn ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen. Tea Tree olie heeft een antibacteriële werking en kan roos en andere irritaties helpen voorkomen. Panthenol herstelt de haarstructuur en de vochtbalans van het haar. Bevat natuurlijke oliën gewonnen uit shea boter om glans toe te voegen, waardoor het haar handelbaar en goed verzorgd blijft. Extract van Tasmaanse peper werkt rustgevend op de hoofdhuid en voorkomt irritatie.