Vaarwel droge en geïrriteerde hoofdhuid

Een geïrriteerde en droge hoofdhuid is voor velen een onderdeel van het dagelijks leven. Nog lastiger is roos, dat vaak gepaard gaat met een droge hoofdhuid. Het is een zeer emotioneel probleem, omdat het naast het fysieke ongemak, ook kan bijdragen aan onzekerheid en een slecht zelfbeeld bij mensen, die veel last hebben van roos. Ontdek wat de irritatie veroorzaakt en wat je zelf kunt doen, om er vanaf te komen.

Voorkom problemen met een droge hoofdhuid

Ben jij één van de vele Nederlanders, die last heeft van problemen met je hoofdhuid? Dan moet je weten, dat je niet de enige bent. 1 op 5 Nederlanders heeft elke dag last van een geïrriteerde hoofdhuid.

Veel mensen denken er niet aan, dat er onder hun haar een huid schuilgaat, die om aandacht schreeuwt. De huid van je hoofdhuid is een verlengstuk van de huid van je gezicht en heeft net als de huid van je gezicht liefde, aandacht en zorg nodig.

Veel factoren kunnen een droge hoofdhuid veroorzaken, omdat de hoofdhuid wordt blootgesteld aan veel schadelijke invloeden. Net zoals veel mensen make-up op het gezicht gebruiken, zijn er velen die elke dag stylingproducten, föhns en stijltangen gebruiken, hun haar opsteken en dat alles samen met het wassen van het haar en het dagelijks borstelen van het haar, slijt ​​zowel het haar als de hoofdhuid. Een droge en verwarmde lucht in huis, is ook een veelvoorkomende oorzaak van een droge hoofdhuid.

Een droge hoofdhuid heeft de neiging tot roos

Een droge, geïrriteerde hoofdhuid heeft de neiging, om roos te ontwikkelen. De geïrriteerde hoofdhuid wordt op een gegeven moment zo geïrriteerd, dat het steeds meer cellen produceert. Een groot aantal dode cellen hoopt zich dan op, op de huid, waar ze samenklonteren en zichtbaar worden als roos. Zichtbare roosvlokken landen als lelijke schilfers op je schouders en nek. Roosschilfers zijn extra duidelijk te zien op donkere kleding.

Zo bestrijd je een droge en geïrriteerde hoofdhuid

Het goede nieuws is dat er hulp beschikbaar is. Als je je hoofdhuid de aandacht geeft, die het nodig heeft, dan is het mogelijk, om een ​​leven te leiden, zonder te hoeven denken aan een droge en geïrriteerde hoofdhuid met roos. Dit is het moment om te luisteren, als je ook een brandend verlangen hebt om symptoomvrij te zijn.

Wat kan Australian Bodycare?

Al meer dan 30 jaar werkt het bedrijf aan de ontwikkeling van probleemoplossende huidverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit, die jou kunnen helpen bij het oplossen van jouw huidproblemen.

Als je hun advies en begeleiding opvolgt en het complete pakket gebruikt, die shampoo, conditioner en een hoofdhuidkuur bevat, ben je een stap dichter bij een hoofdhuid, die vrij is van roos, irritatie, jeuk en droogheid.

Alle producten bevatten de 100% natuurlijke en antiseptische Tea Tree Olie, dat één van de geheime wapens van de natuur is, als het gaat om het verhelpen en niet in de laatste plaats voorkomen van veel verschillende huidproblemen.

Deze 3 producten zorgen voor een probleemloze hoofdhuid

De complete hoofdhuid set van Australian Bodycare geeft je de dagelijkse verzorging, die nodig is om een ​​geïrriteerde hoofdhuid te bestrijden en te voorkomen.

Australian Bodycare Scalp Serum is een hoofdhuidkuur, die je op weg helpt naar een gezondere hoofdhuid. Het masker moet minimaal 30 minuten op de hoofdhuid zitten, maar het liefst ’s avonds aanbrengen en een nacht laten inwerken, om het beste effect te bereiken.

Het masker kan eenmaal per week worden gebruikt, om problemen te voorkomen, maar kan indien nodig ook dagelijks worden gebruikt. Het hoofdbestanddeel is Tea Tree Olie, dat antibacterieel werkt en een geïrriteerde hoofdhuid kalmeert.

Australian Bodycare Hair Clean Shampoo is een milde shampoo, die het haar effectief reinigt, zonder het haar of de hoofdhuid te beschadigen. De shampoo verwijdert vuil en bacteriën en voorkomt daarnaast roos, irritatie en een droge hoofdhuid.

Naast Tea Tree Olie bevat de shampoo ook in water oplosbare kokosolie, die vocht aan het haar toevoegt en het weer glanzend en zacht maakt.

Australian Bodycare Hair Care Conditioner is een heerlijke conditioner, die slijtage van het haar voorkomt en beschadigt haar herstelt. Panthenol samen met oliën gewonnen uit Shea Butter herstelt zowel de haarstructuur als de vochtbalans, geeft het haar glans, laat het haar en de hoofdhuid zacht en goed verzorgd achter.

Deze conditioner kan dagelijks worden gebruikt, na het wassen van het haar of indien nodig.

>> Lees hier meer over Australian Bodycares producten <<

Deze 3 producten zorgen voor een probleemvrije hoofdhuid

Zo werkt het:

Verdeel de Scalp Serum op de hoofdhuid en laat het de hele nacht intrekken voor een optimaal effect. Gebruik het masker 1 tot 2 keer per week, om problemen te voorkomen. Indien nodig kan het dagelijks worden gebruikt.

Was je haar dagelijks met Hair Clean Shampoo, breng de shampoo aan op het natte haar. Masseer het goed in de hoofdhuid en spoel af met lauwwarm water.

Verzorg je haar extra goed na het wassen door de Hair Care Conditioner te gebruiken. Laat het 2 minuten intrekken en spoel dan je haar uit met lauwwarm water.

>> Doe iets goeds voor je hoofdhuid, het verdient het! Lees hier meer over de producten van Australian Bodycare <<