Trekpleister voetverzorging

Trekpleister

Tea Tree Olie Trekpleister van Australian Bodycare Tea Tree Oil


Hoofdhuidverzorging

Hoofdhuidbehandeling tegen roos, jeukende, droge, geïrriteerde of schilferende hoofdhuid met Tea Tree Olie | Dagelijkse zorg voor mensen met psoriasis of eczeem en puistjes op de hoofdhuid.

Hoofdhuidverzorging
Bekijk de producten bij Trekpleister

Vooral in de zomer kun je last hebben van zere hielen als gevolg van eelt en uitdroging. Als je er langer mee door blijft lopen, kan je huid zelfs scheuren en krijg je hielkloven. Dit is zeer pijnlijk en kan voorkomen worden, door de voeten elke dag in te smeren met een goede crème. Trekpleister heeft een ruim assortiment met voetcrèmes en hielklovenzalf.

Bij Trekpleister kun je ook de voetencrème Foot Cream van Australian Bodycare vinden. Deze crème is gebaseerd op Tea Tree olie en Ureum. De crème is ontwikkeld voor droge voeten en moet bij voorkeur twee keer per dag aangebracht worden. De Foot Cream trekt snel in en laat de huid niet vet achter.

Als je de Foot Cream elke dag gebruikt, kun je droge voeten en eelt op je hielen voorkomen.

Heb je nu al last van hielkloven en wil je hier graag wat aan doen. Kijk dan naar onze Heel Repair, deze hielklovenzalf is de oplossing. Ook deze zalf is gebaseerd op Tea Tree olie en ureum. Ureum lost de harde huid op.

Deze twee producten voor de verzorging van je voeten kun je bij Trekpleister in de schappen vinden. Ze zijn zowel in de fysieke Trekpleister winkel als online verkrijgbaar in de webshop van Trekpleister.

Al meer dan 30 jaar ontwikkelen wij probleemoplossende huidverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Al onze ingrediënten zijn speciaal voor elk product geselecteerd. We doen nooit concessies aan kwaliteit.

Onze producten zijn probleemoplossende huidverzorgingsproducten gebaseerd op natuurlijke actieve ingrediënten. De helden in onze producten zijn ingrediënten uit de natuur. We ontwikkelen al onze producten met ingrediënten van de bovenste plank. Ze zijn geselecteerd vanwege hun krachtige effect. Je zult het verschil voelen.