Trekpleister

Trekpleister

Tea Tree Olie Trekpleister van Australian Bodycare Tea Tree Oil


Hoofdhuidverzorging

Hoofdhuidbehandeling tegen roos, jeukende, droge, geïrriteerde of schilferende hoofdhuid met Tea Tree Olie | Dagelijkse zorg voor mensen met psoriasis of eczeem en puistjes op de hoofdhuid.

Hoofdhuidverzorging
Bekijk de producten bij Trekpleister

Bij de Trekpleister kun je de haar en hoofdhuid producten krijgen met Tea Tree Olie van Australian Bodycare. Trekpleister heeft de hair clean shampoo care conditioner en de scalp serum van australian bodycare in hun assortiment. De producten zijn zowel online verkrijgbaar, als in hun winkels. Trekpleister heeft ruim 200 winkels in Nederland en je vindt gemakkelijk op de website de dichtstbijzijnde Trekpleister winkel.

Trekpleister biedt onze haar & hoofdhuidproducten met Tea Tree Olie aan zowel online als in de winkel.

Het geheim achter een mooie haarbos zonder roos en een gezonde hoofdhuid is te vinden in de prachtige, exotische plantenwereld van Australië en is al generaties lang bekend bij de Aboriginals: Tea Tree Olie. Dit geheime wapen van de natuur kun je nu thuis – in je eigen badkamer – gebruiken. Australian Bodycare heeft een reeks producten met pure Tea Tree Olie ontwikkeld, die op efficiënte wijze verschillende huidproblemen behandelt en voorkomt dat de huid gaat irriteren.

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor mannen, vrouwen en kinderen vanaf 3 jaar oud. Het voorkomt en behandelt de meest voorkomende huidproblemen, terwijl het tegelijkertijd zacht is voor de huid. Alle producten van Australian Bodycare zijn met ingrediënten van de hoogste kwaliteit gemaakt en de dosering is zorgvuldig afgestemd op het specifieke huidprobleem.

De Tea Tree Olie, die wij gebruiken komt natuurlijk uit Australië en is van de hoogste farmaceutische kwaliteit.

Australian Bodycare is sinds 1992 een voorloper op het gebied van huidverzorgingsproducten. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld op basis van dezelfde ideeën waarmee we begonnen zijn: het bieden van de beste oplossingen voor huidverzorging en mensen helpen om een betere kwaliteit van leven te krijgen. Ben je op zoek naar een oplossing voor je hoofdhuidproblemen? Ga dan naar Trekpleister en koop de hoofdhuidproducten van Australian Bodycare.

Het is ons doel om een ongezonde huid weer gezond te maken en zo veel mogelijk huidaandoeningen te genezen. Als onderdeel van deze missie geven we onze klanten advies en begeleiden we hen in de vorm van eenvoudige instructies voor de dagelijkse huidverzorging.