Kom van je roos en jeuk af in 3 eenvoudige stappen

Wist je dat 1 op de 5 Denen hoofdhuidproblemen heeft?

Helaas zijn roos en hoofdhuidproblemen voor velen een dagelijkse realiteit. Gelukkig kun je roos en een jeukende hoofdhuid minimaliseren en voorkomen in 3 eenvoudige stappen.

Zo komt je van je roos af

Je kijkt in de spiegel en ziet vettige schilfers in je haar. Je hebt roos.

Mar geen paniek. Je kunt het probleem gemakkelijk de baas worden met producten die je hoofdhuid diep reinigen.

Een gezonde hoofdhuid in 3 stappen


1) Verminder de jeuk met een serum

Australian Bodycare Scalp Serum is een effectieve kuur voor je hoofdhuid die zorgt voor een hoofdhuid met een gezond evenwicht. De hoofdhuidbehandeling bevat Tea Tree Olie, die bacteriën bestrijdt en droogheid en jeuk vermindert.

2) Reiniging je hoofdhuid in de diepte

Verwijder roos en overtollig talg door je haar en hoofdhuid te wassen met een diep reinigende shampoo tegen roos. Hair Clean shampoo van Australian Bodycare met Tea Tree Olie is een aanrader. De shampoo reinigt de hoofdhuid diep en verlost je van roos.

3) Voeg vocht toe en verzorg je haar

Droom je ook van goed verzorgd en gezond haar? Als je lang haar hebt, is het belangrijk om je lokken met een conditioner te verzorgen. Hair Care conditioner van Australian Bodycare hydrateert het haar en houdt het gezond en roosvrij. 

Wat is de oorzaak van roos?

Roos bestaat uit vettige en gelige schilfers die op de hoofdhuid verschijnen. In de meeste gevallen is dit het gevolg van een overmatige groei van gistschimmel op de hoofdhuid. Roos kan ook veroorzaakt worden door een sterke talgproductie of een droge hoofdhuid.

Wat de oorzaak van roos en jeuk ook is, het is belangrijk om je hoofdhuid te verzorgen. Een goede verzorging van de hoofdhuid zorgt voor een gezond evenwicht, waardoor roos voorkomen wordt. 

>> Kom van roos en jeuk af met producten van Australian Bodycare <<