Nieuwsbrief policy

Voordat wij de nieuwsbrief naar je kunnen verzenden, verzamelt en verwerkt Australian Bodycare Continental 2012 ApS, Cvr. 34226261 de volgende persoonlijke informatie over jou:

  • E-mail

We slaan jouw gegevens alleen op in een database op een beveiligde server. Alleen de webmaster van Australian Bodycare, in samenwerking met eventuele externe partners, heeft toegang tot jouw gegevens. We garanderen, dat we jouw gegevens niet zullen doorgeven of verkopen aan andere bedrijven.

 

We sturen alleen nieuwsbrieven naar ontvangers, die ervoor hebben gekozen zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. Als je de nieuwsbrief hebt ontvangen zonder je toestemming te hebben gegeven, kan het zijn dat iemand die je kent de nieuwsbrief naar je heeft doorgestuurd.

 

Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, kun je 1 tot 4-wekelijkse nieuwsbrieven per e-mail verwachten van Australian Bodycare. De nieuwsbrief bevat de laatste aanbiedingen, nieuws en informatie over actuele aanbiedingen binnen het uitgebreide assortiment van Australian Bodycare. Na registratie ga je verder akkoord met het ontvangen van serviceberichten, inclusief herinneringen aan achtergelaten winkelmandjes op australian-bodycare.com en e-mails met producten van Australian Bodycare, waarin je interesse hebt getoond.

 

Je kunt je op elk moment afmelden voor onze nieuwsbrief, via de link onderaan al onze nieuwsbrieven of door contact op te nemen met onze klantenservice. Als je geen interesse hebt getoond in onze nieuwsbrief, van ten minste 15 e-mails gedurende 12 maanden, behouden wij ons het recht voor, om te stoppen met het verzenden van onze nieuwsbrief, omdat je er niets mee doet. Je kunt je natuurlijk altijd weer aanmelden.

 

Australian Bodycare Continental 2012 ApS bewaart jouw persoonlijke gegevens, totdat je je toestemming intrekt. De wettelijke basis voor de verwerking van jouw persoonsgegevens, is de toestemming, die jij hebt gegeven.