Voetverzorging van Australian Bodycare met Tea Tree Olie bij Kruidvat

Voetverzorging van Australian Bodycare met Tea Tree Olie bij Kruidvat

Voetverzorging

Moe van droge voeten, gebarsten hielen, verkleurde nagels of jeuk en een branderig gevoel tussen de tenen? Gelukkig voorkom je droge voeten, gebarsten hielen en zweetvoeten met producten van Australian Bodycare.

Voetverzorging bij Australian Bodycare
Bekijk de producten bij Kruidvat


Hoofdhuidverzorging

Hoofdhuidbehandeling tegen roos, jeukende, droge, geïrriteerde of schilferende hoofdhuid met Tea Tree Olie | Dagelijkse zorg voor mensen met psoriasis of eczeem en puistjes op de hoofdhuid

Hoofdhuidverzorging
Bekijk de producten bij Kruidvat

Conditioner

Hair Care Conditioner van Australian Bodycare, speciaal ontwikkelt tegen roos en om droog, beschadigt haar te voeden en te versterken.

Hair Care Conditioner Australian Bodycare
Bekijk de producten bij Kruidvat

Intiem Scheren

Producten om rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes door intiem te scheren te voorkomen

Intiem Scheren
Bekijk de producten bij Kruidvat

Intiem Verzorging

Jeuk en een branderig gevoel in de intieme zone is vaak te wijten aan uitdroging, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. We raden je aan om producten te gebruiken, die Tea Tree olie bevatten waarvan bekend is dat ze effectief werken tegen jeuk, roodheid en ongewenste geurtjes.

Intiem Verzorging
Bekijk de producten bij Kruidvat

Vooral in de zomer kun je last hebben van zere hielen als gevolg van eelt en uitdroging. Als je er langer mee door blijft lopen, kan je huid zelfs scheuren en krijg je hielkloven. Dit is zeer pijnlijk en kan voorkomen worden, door de voeten elke dag in te smeren met een goede crème. Kruidvat heeft een ruim assortiment met voetcrèmes en hielklovenzalf.

Bij Kruidvat kun je ook de voetencrème Foot Cream van Australian Bodycare vinden. Deze crème is gebaseerd op Tea Tree olie en Ureum. De crème is ontwikkeld voor droge voeten en moet bij voorkeur twee keer per dag aangebracht worden. De Foot Cream trekt snel in en laat de huid niet vet achter.

Als je de Foot Cream elke dag gebruikt, kun je droge voeten en eelt op je hielen voorkomen.

Heb je nu al last van hielkloven en wil je hier graag wat aan doen. Kijk dan naar onze Heel Repair, deze hielklovenzalf is de oplossing. Ook deze zalf is gebaseerd op Tea Tree olie en ureum. Ureum lost de harde huid op.

Deze twee producten voor de verzorging van je voeten kun je bij Kruidvat in de schappen vinden. Ze zijn zowel in de fysieke Kruidvat winkel als online verkrijgbaar in de webshop van Kruidvat.

Al meer dan 30 jaar ontwikkelen wij probleemoplossende huidverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Al onze ingrediënten zijn speciaal voor elk product geselecteerd. We doen nooit concessies aan kwaliteit.

Onze producten zijn probleemoplossende huidverzorgingsproducten gebaseerd op natuurlijke actieve ingrediënten. De helden in onze producten zijn ingrediënten uit de natuur. We ontwikkelen al onze producten met ingrediënten van de bovenste plank. Ze zijn geselecteerd vanwege hun krachtige effect. Je zult het verschil voelen.