Anti Roos shampoo van Australian Bodycare met Tea Tree Olie bij Kruidvat

Anti Roos shampoo van Australian Bodycare met Tea Tree Olie bij Kruidvat


Hoofdhuidverzorging

Hoofdhuidbehandeling tegen roos, jeukende, droge, geïrriteerde of schilferende hoofdhuid met Tea Tree Olie | Dagelijkse zorg voor mensen met psoriasis of eczeem en puistjes op de hoofdhuid

Hoofdhuidverzorging
Bekijk de producten bij Kruidvat

Conditioner

Hair Care Conditioner van Australian Bodycare, speciaal ontwikkelt tegen roos en om droog, beschadigt haar te voeden en te versterken.

Hair Care Conditioner Australian Bodycare
Bekijk de producten bij Kruidvat

Voetverzorging

Moe van droge voeten, gebarsten hielen, verkleurde nagels of jeuk en een branderig gevoel tussen de tenen? Gelukkig voorkom je droge voeten, gebarsten hielen en zweetvoeten met producten van Australian Bodycare.

Voetverzorging bij Australian Bodycare
Bekijk de producten bij Kruidvat

Intiem Scheren

Producten om rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes door intiem te scheren te voorkomen

Intiem Scheren
Bekijk de producten bij Kruidvat

Intiem Verzorging

Jeuk en een branderig gevoel in de intieme zone is vaak te wijten aan uitdroging, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. We raden je aan om producten te gebruiken, die Tea Tree olie bevatten waarvan bekend is dat ze effectief werken tegen jeuk, roodheid en ongewenste geurtjes.

Intiem Verzorging
Bekijk de producten bij Kruidvat

Als je op zoek bent naar een anti roos shampoo met Tea Tree olie of in het algemeen hoofdhuid en haarproducten met Tea Tree Olie, dan kun je terecht bij Kruidvat. Kruidvat heeft de Hair Clean shampoo, Hair Care conditioner en de Scalp Serum van Australian Bodycare in hun assortiment. De producten zijn zowel online verkrijgbaar, als in hun winkels.

Kruidvat heeft ruim 900 winkels in Nederland. Op de website van Kruidvat kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde Kruidvat winkel vinden.

Kruidvat biedt onze haar & hoofdhuidproducten met Tea Tree Olie aan, die speciaal ontwikkelt zijn voor een droge en jeukende hoofdhuid, de producten zijn zowel online als in de winkel te verkrijgen. Zoek je een vegan shampoo bij Kruidvat, dan kun je met voordeel naar de producten kijken van Australian Bodycare. Alle producten van Australian Bodycare zijn 100% vegan en gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Het geheim achter een mooie en gladde huid is te vinden in de prachtige, exotische plantenwereld van Australië en is al generaties lang bekend bij de Aboriginals: Tea Tree Olie. Dit geheime wapen van de natuur kun je nu thuis – in je eigen badkamer – gebruiken. Australian Bodycare heeft een reeks producten met pure Tea Tree Olie ontwikkeld, die op efficiënte wijze verschillende huidproblemen behandelt en voorkomt dat de huid gaat irriteren.

Australian Bodycare is sinds 1992 een voorloper op het gebied van huidverzorgingsproducten. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld op basis van dezelfde ideeën waarmee we begonnen zijn: het bieden van de beste oplossingen voor huidverzorging en mensen helpen om een betere kwaliteit van leven te krijgen. Ben je op zoek naar een oplossing voor je hoofdhuidproblemen? Ga dan naar Kruidvat en koop de hoofdhuidproducten van Australian Bodycare.

Het is ons doel om een ongezonde huid weer gezond te maken en zo veel mogelijk huidaandoeningen te genezen. Als onderdeel van deze missie geven we onze klanten advies en begeleiden we hen in de vorm van eenvoudige instructies voor de dagelijkse huidverzorging.

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het hele gezin. Het voorkomt en behandelt de meest voorkomende huidproblemen, terwijl het zacht is voor de gevoelige hoofdhuid. Alle producten zijn met ingrediënten van de hoogste kwaliteit gemaakt en de dosering is zorgvuldig afgestemd op het specifieke huidprobleem, bijvoorbeeld een droge of gevoelige hoofdhuid. De producten zijn 100% vegan.

De Tea Tree Olie, die wij gebruiken komt uit Australië en is van de hoogste farmaceutische kwaliteit.