Klinisch geteste haarverzorgingsproducten

In het Verenigd Koninkrijk hebben veel mensen last van hoofdhuidproblemen, zoals roos en een geïrriteerde, droge hoofdhuid. De meeste mensen begrijpen dat het belangrijk is om hun huid goed te verzorgen door dagelijks een crème te gebruiken. Toch verzorgen ze hun hoofdhuid nauwelijks, hoewel deze elke dag aan talloze invloeden wordt blootgesteld.

Om deze reden heeft Australian Bodycare een serie haarverzorgingsproducten ontwikkeld die de hoofdhuid beschermt en hoofdhuidproblemen voorkomt.

Om het effect van onze hoofdhuidbehandeling en onze zuiverende shampoo vast te kunnen leggen, hebben we een klinische test uitgevoerd.

Aan deze test deden 25 personen met hoofdhuidproblemen mee. De deelnemers gebruikten 8 weken lang onze hoofdhuidbehandeling en zuiverende shampoo.

Dit waren de resultaten:

Bron: klinische studie, Hamilton, Polen, 2017 – Lees hier meer

 

 

Foto’s van de hoofdhuid, gemaakt met een microscoop door een dermatoloog

 

De hoofdhuid voor de test

De hoofdhuid na 4 weken

De hoofdhuid na 8 weken

De hoofdhuid voor de test

De hoofdhuid na 4 weken

De hoofdhuid na 8 weken

De hoofdhuid voor de test

De hoofdhuid na 4 weken

De hoofdhuid na 8 weken

 

Algemene testresultaten:

– 88% van de deelnemers zegt dat de hoofdhuidbehandeling hun hoofdhuidprobleem heeft opgelost.

– 84% van de deelnemers zou de hoofdhuidbehandeling en de zuiverende shampoo aanbevelen.

– 92% van de deelnemers zegt dat de zuiverende shampoo en de hoofdhuidbehandeling net zo goed of beter zijn dan vergelijkbare producten.

– 92% van de deelnemers ervoeren een kalmerend effect.

– 100% van de deelnemers zegt dat de hoofdhuidbehandeling hun hoofdhuid goed hydrateert.

– 84% van de deelnemers zegt dat de zuiverende shampoo onzuiverheden zoals roos efficiënt uit het haar verwijdert en het haar fris en schoon houdt.

 

De test is uitgevoerd in overeenstemming met

De Verordening (EG) nr. 1223/2009 van het Europees Parlement en de Raad van 30 november 2009 betreffende cosmetische producten

Cosmetics Europe – de richtlijnen van de Personal Care Association (voorheen COLIPA) “Richtlijnen voor het testen van producten om te beoordelen of de menselijke huid het goed verdraagt 1997.”
Cosmetics Europe – De richtlijnen van de Personal Care Association (voorheen COLIPA) voor de Beoordeling van de Effectiviteit van Cosmetische Producten 2008.