Intiem-scheren van Australian Bodycare met Tea Tree Olie bij Kruidvat

Anti Roos shampoo van Australian Bodycare met Tea Tree Olie bij Kruidvat


Intiem Scheren

Producten om rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes door intiem te scheren te voorkomen

Intiem Scheren
Bekijk de producten bij Kruidvat

Hoofdhuidverzorging

Hoofdhuidbehandeling tegen roos, jeukende, droge, geïrriteerde of schilferende hoofdhuid met Tea Tree Olie | Dagelijkse zorg voor mensen met psoriasis of eczeem en puistjes op de hoofdhuid

Hoofdhuidverzorging
Bekijk de producten bij Kruidvat

Conditioner

Hair Care Conditioner van Australian Bodycare, speciaal ontwikkelt tegen roos en om droog, beschadigt haar te voeden en te versterken.

Hair Care Conditioner Australian Bodycare
Bekijk de producten bij Kruidvat

Voetverzorging

Moe van droge voeten, gebarsten hielen, verkleurde nagels of jeuk en een branderig gevoel tussen de tenen? Gelukkig voorkom je droge voeten, gebarsten hielen en zweetvoeten met producten van Australian Bodycare.

Voetverzorging bij Australian Bodycare
Bekijk de producten bij Kruidvat

Intiem Verzorging

Jeuk en een branderig gevoel in de intieme zone is vaak te wijten aan uitdroging, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. We raden je aan om producten te gebruiken, die Tea Tree olie bevatten waarvan bekend is dat ze effectief werken tegen jeuk, roodheid en ongewenste geurtjes.

Intiem Verzorging
Bekijk de producten bij Kruidvat

Al meer dan 30 jaar ontwikkelen wij probleemoplossende huidverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Al onze ingrediënten zijn speciaal voor elk product geselecteerd. We doen nooit concessies aan kwaliteit.

Onze producten zijn probleemoplossende huidverzorgingsproducten gebaseerd op natuurlijke actieve ingrediënten. De helden in onze producten zijn ingrediënten uit de natuur. We ontwikkelen al onze producten met ingrediënten van de bovenste plank. Ze zijn geselecteerd vanwege hun krachtige effect. Je zult het verschil voelen.

Als je je intiem scheert, ken je waarschijnlijk wel de vervelende rode bultjes en ingegroeide haartjes, die soms optreden als gevolg van het scheren. Het kan jeuken, irriteren en erg vervelend zijn.

Het gebruik van een goede intieme zeep en intieme verzorgingsproducten in verband met het scheren, is de oplossing, om rode bultjes, scheerbrand en ingegroeide haartjes te voorkomen. Rode bultjes, irritatie en scheerbrand in de intieme zone, als gevolg van het scheren, zijn erg vervelend. Het jeukt en het ziet er niet mooi uit. Rode scheerbultjes in de intieme zone, kunnen zowel mannen als vrouwen treffen, die zich intiem scheren. Australian Bodycare heeft drie producten, die kunnen helpen, om van die vervelende rode bultjes en irritatie af te komen, namelijk Intim Wash, Intim Shave en Intim Balm. De Intim Shave en Intim Balm kun je krijgen Kruidvat, zowel in de fysieke Kruidvat winkel als online op de webshop van Kruidvat.

Scheerbultjes ontstaan ​​door bacteriën, die zich na het scheren in de open poriën van de huid nestelen. De bacteriën kunnen een ontsteking veroorzaken, die zich uit in de rode scheerbultjes, en kan ontwikkelen in een scheerbrand, als het probleem niet wordt opgelost. Kruidvat biedt verschillende soorten scheergels en schuim aan, waaronder de Intim Shave.

De intieme scheerproducten van Australian Bodycare zijn ontwikkeld, om bacteriën en vuil in de intieme zone tegen te gaan, zo voorkom je rode bultjes en scheerbrand na het scheren. De Intim Shave is een doorzichtige gel, wat ervoor zorgt dat het makkelijker is om te zien waar je je scheert en het zorgt ervoor dat het scheermesje makkelijker glijdt over je huid.
De Intim Balm is gebaseerd op Tea Tree olie, dat bacteriën remt, en Tasmaanse peper, dat de huid kalmeert en jeuk verminderd. Ook de Intim Balm is verkrijgbaar bij de Kruidvat.