Informatie Femigel

FEMIGEL® Natural gel voor het behoud van intiem comfort van uitwendige vrouwelijke geslachtsorganen, als je lijdt aan droogheid, jeuk, irritatie of ongewenste geur van intieme delen.

FEMIGEL® bevat 4-Terpineol vergelijkbaar met 2.7% Tea Tree Olie concentratie. 4-Terpineol wordt gedistilleerd uit Tea Tree Olie, om allergenen en irriterende stoffen te verwijderen.

FEMIGEL® is speciaal ontworpen, om gemakkelijk aan te brengen en helpt in situaties van vaginale droogte, jeuk, irritatie en ongemak in de intieme zone, die kunnen voorkomen in de verschillende periodes van het leven van een vrouw. Hoewel deze aandoeningen veel voorkomen tijdens de menopauze, kunnen ze ook worden ervaren in verband met stress, antibiotica gebruik of allergische reacties op zepen en crèmes. Als het niet wordt behandeld, kan het een ernstiger probleem worden. Het is daarom belangrijk, om ervoor te zorgen dat de juiste vocht- en pH-waarden aanwezig zijn, om een ​​gezonde microflora te behouden. FEMIGEL ® zorgt voor een langdurige intieme hydratatie.

FEMIGEL ® wordt aanbevolen voor gebruik bij symptomen zoals een brandend gevoel, jeuk,  vaginale droogheid en andere onaangename gevoelens. Het kan preventief worden gebruikt, bijvoorbeeld voor en na een bezoek aan zwembaden, sauna's en fitnesscentra.

DOSERING: Breng bij milde symptomen, elke drie dagen één tube aan, bij ernstigere problemen één of twee keer per dag aanbrengen en doorgaan tot de symptomen verdwenen zijn. Het wordt aanbevolen, om van tijd tot tijd FEMIGEL ® te gebruiken, om een ​​gezonde flora te ondersteunen en te behouden.

GEBRUIKSAANWIJZING: FEMIGEL ® rechtstreeks vanuit de afgesloten tube aanbrengen. Voordat je de dop verwijdert, pak je de buis bij het dikke uiteinde vast en schudt de tube als een thermometer, om ervoor te zorgen dat de inhoud wordt verplaatst naar het dunne uiteinde.

VOORZORGSMAATREGELEN: Gebruik FEMIGEL ® niet als de tube niet is verpakt, of de verpakking is gescheurd. Breng in dit geval de volledige inhoud terug naar de plaats van aankoop. Stop het gebruik onmiddellijk, als er allergische reacties optreden.

Het wordt aanbevolen, om het gebruik tijdens de menstruatie te stoppen en weer voort te zetten, nadat de menstruatie is afgelopen.

De verpakking bevat 5 tubes. Elke tube bevat 5 ml gel. Elke tube is slechts voor éénmalig gebruik.

Houd buiten bereik van kinderen. Moet bewaard worden tussen de 5-25 °Celsius. Bewaar de tubes in de verpakking tijdens gebruik.

Voor meer informatie, ga naar www.australian-bodycare.com