Etos-Pure Olie

etos

Tea Tree Olie Etos van Australian Bodycare Tea Tree Oil


Pure Olie

Tea Tree Olie is een geconcentreerde olie, die met zijn verzorgende eigenschappen bij veel verschillende huidproblemen gebruikt kan worden.

Pure Olie
Bekijk de producten bij Etos

Intiem Scheren

Als je je intiem scheert, ken je waarschijnlijk wel de vervelende rode bultjes en ingegroeide haartjes, die soms optreden als gevolg van het scheren. Het is vermoeiend en kan jeuken, irriteren en erg vervelend zijn.

Intiem Scheren
Bekijk de producten bij Etos

Luizen

Producten voor de behandeling van luizen voor het hele gezin

Luizen
Bekijk de producten bij Etos

Intiem Verzorging

Jeuk en een branderig gevoel in de intieme zone is vaak te wijten aan uitdroging, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. We raden je aan om producten te gebruiken, die Tea Tree olie bevatten waarvan bekend is dat ze effectief werken tegen jeuk, roodheid en ongewenste geurtjes.

Intiem Verzorging
Bekijk de producten bij Etos

Hoofdhuidverzorging

Je hebt producten met actieve en effectieve ingrediënten nodig, als je van je roos af wilt komen. Onze hoofdhuidproducten bevatten ingrediënten, die roos of droge hoofdhuid actief bestrijden.

Hoofdhuidverzorging
Bekijk de producten bij Etos

Pure Oil Australian Bodycare koop bij Etos Pure Tea Tree Olie

Tea Tree olie wordt al eeuwenlang gebruikt om huidproblemen te behandelen. Bij Etos kun je pure Tea Tree olie vinden van verschillende merken. Bij Etos geven ze je graag advies over het gebruik van pure Tea Tree olie en waar je op moet letten als je Tea Tree olie koopt bij Etos.

Etos heeft over de 550 filialen in Nederland en daardoor is er altijd wel een Etos drogist bij jou in de buurt. Op de website vindt je gemakkelijk de dichtstbijzijnde Etos drogist. Wil je niet naar de winkel om Etos Pure Tea Tree Olie te kopen, dan kun je ook de pure Tea Tree Oil van Australian Bodycare online bestellen op de website van Etos.

Met de pure Tea Tree olie van Australian Bodycare, die je bij Etos kunt kopen, verander je heel gemakkelijk, met een paar druppeltjes Tea Tree Oil, je eigen gezichtscrème in een effectief middel tegen puistjes of acne. De olie heeft namelijk een antibacteriële werking.

Door een paar druppels Tea Tree olie toe te voegen aan je shampoo, heb je zelf een shampoo gemaakt die helpt roos te bestrijden en om jeuk en irritatie van de hoofdhuid te verminderen. Ook is Tea Tree olie een goed middel om hoofdluis weg te houden. En een bonustip: de Tea Tree olie stimuleert de bloedsomloop van de huid.

Wil je liever kant en klare producten met Tea Tree olie, zodat je niet zelf hoeft te mengen, dan kun je naar de producten kijken van Australian Bodycare.

Belangrijk om op te letten als je op zoek bent naar een goede Tea Tree olie, is waar de Tea Tree olie vandaan komt. De echt Tea Tree olie komt natuurlijk uit Australië, omdat het wordt gewonnen uit de Tea Trees of ook wel theebomen genoemd. De bomen groeien in New South Wales en Zuid Oost Queensland in Australië. Ook moet je opletten of de olie niet verdund is of dat er andere stoffen aan zijn toegevoegd.

Maar heel belangrijk is om de Tea Tree olie op de juiste manier te gebruiken:

  • Tea Tree olie is voor uitwendig gebruik
  • Slechts enkele druppels is genoeg, door de sterke concentratie
  • Doe een overgevoeligheidstest door enkele druppels olie op de achterkant van je pols aan te brengen en op te letten of er een reactie plaatsvindt. Mocht er irritatie optreden, spoel dan direct af met water
  • Mag niet in geconcentreerde vorm gebruikt worden bij baby’s
  • De olie is 100% geconcentreerd en moet daarom bewaard worden in de oorspronkelijke verpakking
  • Te allen tijde buiten bereik van kinderen houden en op een droge en koele plaats bewaren