Etos-intiem scheren

etos

Intiem scheren Etos van Australian Bodycare Tea Tree Oil


Intiem Scheren

Als je je intiem scheert, ken je waarschijnlijk wel de vervelende rode bultjes en ingegroeide haartjes, die soms optreden als gevolg van het scheren. Het is vermoeiend en kan jeuken, irriteren en erg vervelend zijn.

Intiem Scheren
Bekijk de producten bij Etos

Intiem Verzorging

Jeuk en een branderig gevoel in de intieme zone is vaak te wijten aan uitdroging, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. We raden je aan om producten te gebruiken, die Tea Tree olie bevatten waarvan bekend is dat ze effectief werken tegen jeuk, roodheid en ongewenste geurtjes.

Intiem Verzorging
Bekijk de producten bij Etos

Pure Olie

Tea Tree Olie is een geconcentreerde olie, die met zijn verzorgende eigenschappen bij veel verschillende huidproblemen gebruikt kan worden.

Pure Olie
Bekijk de producten bij Etos

Luizen

Producten voor de behandeling van luizen voor het hele gezin

Luizen
Bekijk de producten bij Etos

Hoofdhuidverzorging

Je hebt producten met actieve en effectieve ingrediënten nodig, als je van je roos af wilt komen. Onze hoofdhuidproducten bevatten ingrediënten, die roos of droge hoofdhuid actief bestrijden.

Hoofdhuidverzorging
Bekijk de producten bij Etos

Intieme scheerverzorging | Producten tegen rode scheerbultjes, ingegroeide haren en scheerbrand na intiem scheren.

Je kunt producten van Australian Bodycare kopen bij Etos. Het assortiment van Etos is zeer uitgebreid. Etos aftershave is verkrijgbaar van verschillende merken. Ook Etos scheerschuim of Etos scheergel kun je krijgen in verschillende soorten en maten. Als je liever een scheerolie gebruikt, dan is dat ook mogelijk. De intieme scheerproducten van Australian Bodycare zijn bij Etos zowel online, als in fysieke drogisterijen verkrijgbaar. Op de website van Etos kun je zien in welke vestiging bij jou in de buurt, de intieme scheerproducten van Australian Bodycare verkrijgbaar zijn.

De intieme scheerlijn bevat een intieme waslotion, een intieme scheergel en een aftershave voor de intieme zone. De producten helpen tegen rode scheerbultjes, ingegroeide haartjes en scheerirritatie of scheerbrand.

Etos heeft ruim 500 verkooppunten in Nederland. Je kunt de dichtstbijzijnde Etos winkel gemakkelijk vinden op de website van Etos.

Etos biedt onze producten voor intiem scheren aan met Tea Tree olie, die speciaal ontwikkeld zijn voor het scheren van de intieme zone. De producten zijn zowel online als in jouw plaatselijke Etos winkel verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een veganistische scheergel voor de intieme zone bij Etos, dan vind je bij Etos de transparante Intimate Shave scheergel van Australian Bodycare. Alle producten van Australian Bodycare zijn 100% veganistisch en bevatten natuurlijke actieve ingrediënten.

Het geheim achter een mooie bikinilijn zonder ingegroeide haren, scheerbultjes of roodheid ligt in de prachtige, exotische natuur van Australië en is al generaties lang bekend bij de inheemse Australiërs: Tea Tree olie. Nu kun jij dit geheime natuurwapen zelfs thuis in je eigen badkamer hebben. Wij, Australian Bodycare, hebben een breed scala aan probleemoplossende producten ontwikkeld, met pure Tea Tree olie, die verschillende huidproblemen effectief behandelen en huidirritatie voorkomen.

Australian Bodycare is sinds 1992 een pionier op het gebied van huidverzorgingsproducten. Sindsdien houden we vast aan dezelfde ideeën waarop onze oorsprong is gebaseerd: mensen de beste oplossingen bieden voor huidproblemen.