Etos-Hoofdhuidverzorging

etos

Shampoo en kuur met Tea Tree Olie Etos van Australian Bodycare Tea Tree Oil


Hoofdhuidverzorging

Je hebt producten met actieve en effectieve ingrediënten nodig, als je van je roos af wilt komen. Onze hoofdhuidproducten bevatten ingrediënten, die roos of droge hoofdhuid actief bestrijden.

Hoofdhuidverzorging
Bekijk de producten bij Etos

Intiem Scheren

Als je je intiem scheert, ken je waarschijnlijk wel de vervelende rode bultjes en ingegroeide haartjes, die soms optreden als gevolg van het scheren. Het is vermoeiend en kan jeuken, irriteren en erg vervelend zijn.

Intiem Scheren
Bekijk de producten bij Etos

Pure Olie

Tea Tree Olie is een geconcentreerde olie, die met zijn verzorgende eigenschappen bij veel verschillende huidproblemen gebruikt kan worden.

Pure Olie
Bekijk de producten bij Etos

Intiem Verzorging

Jeuk en een branderig gevoel in de intieme zone is vaak te wijten aan uitdroging, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. We raden je aan om producten te gebruiken, die Tea Tree olie bevatten waarvan bekend is dat ze effectief werken tegen jeuk, roodheid en ongewenste geurtjes.

Intiem Verzorging
Bekijk de producten bij Etos

Luizen

Producten voor de behandeling van luizen voor het hele gezin

Luizen
Bekijk de producten bij Etos

Als je op zoek bent naar haarproducten gebaseerd op Tea Tree Olie, dan kun je terecht bij Etos. Etos heeft de shampoo Hair Clean en de hoofdhuidskuur Scalp Serum van Australian Bodycare in hun assortiment. De producten zijn zowel online verkrijgbaar, als in hun winkels. Etos heeft ruim 550 winkels in Nederland. Op de website van Etos kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde Etos winkel vinden.

Etos biedt onze haar & hoofdhuidproducten met Tea Tree Olie aan, de producten zijn zowel online als in de winkel te verkrijgen. De shampoo helpt tegen jeuk en irritatie op de hoofdhuid. In combinatie met de Scalp Serum zul je snel van je hoofdhuisproblemen afkomen. Etos biedt probleemoplossende producten aan van het merk Australian Bodycare. Australian Bodycare heeft een breed assortiment met probleemoplossende huidverzorgingsproducten.

Het geheim achter een mooie en goed verzorgde huid is te vinden in de prachtige, exotische plantenwereld van Australië en is al generaties lang bekend bij de Aboriginals: Tea Tree Olie. Dit geheime wapen van de natuur kun je nu thuis – in je eigen badkamer – gebruiken. Australian Bodycare heeft een reeks producten met pure Tea Tree Olie ontwikkeld, die op efficiënte wijze verschillende huidproblemen behandelt en voorkomt dat de huid gaat irriteren.

Australian Bodycare is sinds 1992 een voorloper op het gebied van huidverzorgingsproducten. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld op basis van dezelfde ideeën waarmee we begonnen zijn: het bieden van de beste oplossingen voor huidverzorging en mensen helpen om een betere kwaliteit van leven te krijgen. Ben je op zoek naar een oplossing voor je hoofdhuidproblemen? Ga dan naar Etos en koop de hoofdhuidproducten van Australian Bodycare.

Het is ons doel om een ongezonde huid weer gezond te maken en zo veel mogelijk huidaandoeningen te genezen. Als onderdeel van deze missie geven we onze klanten advies en begeleiden we hen in de vorm van eenvoudige instructies voor de dagelijkse huidverzorging.

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het hele gezin. Het voorkomt en behandelt de meest voorkomende huidproblemen, terwijl het zacht is voor de huid. Alle producten zijn met ingrediënten van de hoogste kwaliteit gemaakt en de dosering is zorgvuldig afgestemd op het specifieke huidprobleem. De Tea Tree Olie, die wij gebruiken komt uit Australië en is van de hoogste farmaceutische kwaliteit.