Doe dit NOOIT als je puistjes in je gezicht hebt.

Er zijn meerdere dingen die je kunt doen om puistjes en mee-eters tot een minimum te beperken. En je kent vast veel van deze adviezen.

Maar weet je ook wat je NOOIT moet doen? Wij verklappen het je hier...

Doe dit NOOIT.

Het is belangrijk om je gezicht 2 keer per dag helemaal te reinigen van bacteriën, make-upresten en vuil. Vooral als je puistjes en een onzuivere huid hebt.

Ga NOOIT slapen zonder je gezicht gereinigd te hebben. Het kan verleidelijk zijn om na een lange dag onder de dekens te springen zonder te reinigen. Maar dat kan dus niet. Tenminste niet als je een puistjesvrije huid wilt.

Was overtollig vuil, talg en make-up weg door een goede gezichtsreiniging. Diep reinigen met een skintonic en altijd afsluiten met een voedend laagje créme.

Je moet je gezicht ook altijd 's ochtends reinigen. Je denkt misschien dat dit overbodig is? Dat is het absoluut niet! Het is belangrijk dat de talg en de bacteriën van de nacht worden verwijderd, zodat deze zich niet tot puistjes ontwikkelen.

Reinigingsproducten met Tea Tree Olie voor dagelijks gebruik

Je dient je gezicht 2 keer per dag helemaal te reinigen van bacteriën, make-upresten en vuil. En dat moet je elke dag doen, als je een puistjesvrije huid wilt.

Gezichtsverzorgingsproducten met Tea Tree Olie zijn bij uitstek geschikt als je puistjes in je gezicht hebt. Dit is dankzij de diep reinigende werking van Tea Tree Olie. De natuurlijke olie reinigt de huid en houdt het natuurlijke en gezonde balans in stand.

Gezichtsverzorgingsproducten voor dagelijkse reiniging en verzorging

De producten van Australian Bodycare met natuurlijke Tea Tree Olie zijn speciaal ontwikkeld voor puistjes in het gezicht. De producten kunnen natuurlijk zowel 's ochtends als 's avonds gebruikt worden. Iedereen kan baat hebben bij de gezichtsverzorgingsproducten. Ze zijn dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypes en kunnen zowel door mannen als door vrouwen gebruikt worden.

 

>> Verwen jezelf met heerlijke gezichtsverzorgingsproducten - vind ze hier en lees meer bij Australian Bodycare <<