Doe de test - en voorkom rode bultjes na intiem scheren.

Test Intiem scheren – klik hier

Als je je afvraagt waarom je na het scheren rode bultjes krijgt, dan kun je een beetje wijzer worden door onze test te doen en uit te zoeken hoe erg het is. Onze test is volledig gratis en je ontvangt persoonlijke aanbevelingen over hoe je in de toekomst rode bultjes kunt voorkomen, wanneer je ongewenste haargroei in het intieme gebied verwijdert.

De rode scheerbultjes kunnen overal op de huid verschijnen, waar je haar scheert of verwijdert. Maar het is vooral een probleem in het intieme gebied, dat zowel kwetsbaar is, als extra wordt blootgesteld aan bacteriën. Als jij een van degenen bent, die tevergeefs droomt van een gladde, probleemvrije scheerbeurt, dan heb je je waarschijnlijk vaak afgevraagd, wat je moet doen om van die vervelende kleine rode bultjes af te komen.

Beantwoord 7 vragen en krijg onmiddellijk antwoord op hoe je je probleem met scheerbultjes oplost, evenals concrete aanbevelingen om ze in de toekomst te voorkomen.

Test Intiem scheren – klik hier

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met begeleiding in huidverzorgingsproducten. We kiezen de producten uit ons assortiment, die volgens ons het beste bij jou - en je huid - passen.

Het duurt niet langer dan 3 minuten, om de test te voltooien. Je ontvangt onmiddellijk een persoonlijk antwoord via e-mail, met aanbevelingen over hoe je in de toekomst de perfecte intieme scheerbeurt kunt bereiken.

Test Intiem scheren – klik hier