De expert deelt haar beste adviezen om luizen in het gezin te voorkomen

Wil je problemen met luizen voorkomen? Lees dan verder voor de beste tips van de expert om luizen in je gezin te voorkomen.

Kammen is het meest effectief tegen luizen

Als je luizen wilt voorkomen of bestrijden, is kammen het meest doeltreffend. Dit is vooral een goed idee als je een of meer kinderen in de kinderopvang hebt. Onder kinderen zijn luizen namelijk vaak besmettelijk.

Onthoud dat indien slechts één gezinslid luizen heeft, het hele gezin gecontroleerd en behandeld moet worden. Zo doorbreek je de keten van besmetting. Je kunt kiezen voor een niet-giftige luizenbehandeling met Tea Tree Olie, die effectief is tegen hoofdhuidproblemen.

Een niet-giftige luizenbehandeling

Als je luizen in de toekomst wilt vermijden, kies dan een niet-giftige luizenkuur. Een luizenkuur op basis van insecticiden maakt de luizen na verloop van tijd resistent. Als dat gebeurt, zal het moeilijk zijn om in de toekomst luizen te vermijden.

Als je voor een niet-giftige luizenbehandeling kiest, ben je daarom beter beschermd. Overweeg een luizenbehandeling met Tea Tree Olie om je hoofdhuid gezond en probleemvrij te houden.

Voorkomen is beter dan genezen.

Luizenshampoo met Tea Tree Olie houdt de hoofdhuid gezond en vrij van problemen, bv. luizen.

Als het hele gezin zijn haar wast met Tea Tree Olie shampoo, voorkomen jullie hoofdhuidproblemen. Shampoo met Tea Tree Olie houdt de hoofdhuid namelijk schoon, gezond en vrij van bakteriën.

>> De expert raadt luizenproducten met Tea Tree Olie aan - je vindt ze hier bij Australian Bodycare <<