Word brand ambassadeur voor Australian Bodycare

Brand Ambassador Topbanner

Hou je van onze producten? Misschien heb je een product gevonden waar je niet meer zonder kunt en kun je je voorstellen dat je het aan anderen aanbeveelt? Dan heb je nu de mogelijkheid om influencer en brand ambassadeur te worden voor Australian Bodycare, waar we jou en je interesse in probleemoplossende huidverzorging belonen. Voor ons maakt het niet uit of je 500 volgers of 10.000 volgers hebt, zolang je ouder bent dan 18 en actief onze boodschap wilt delen en niet bang bent om te praten en schrijven over problemen, zoals een onzuivere huid, puistjes, roos of zweetvoeten.

Begin vandaag al

We staan altijd open voor creatieve samenwerkingen, of je nu een profiel hebt op Instagram, TikTok, Snapchat, Facebook, YouTube, een blog of andere sociale media.

Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar marketing@australian-bodycare.com. Een samenwerking met is gebaseerd op een cadeaubon voor onze webshop, waarmee u producten kunt bestellen. Daarnaast zenden we regelmatig campagnes uit over verschillende producten, die u kunt testen als u de producten er spannend uit vindt zien en iets voor u is. Omdat onze producten probleemoplossend zijn, zijn we er sterk van overtuigd dat het aan het individu van onze ambassadeurs is om de producten te kiezen die ze willen testen, en dat het in hun universum moet passen. We stellen geen eisen en deadlines voor wanneer en hoeveel content moet worden geüpload. U krijgt ook de mogelijkheid om:

 1. Als eerste nieuwe producten te testen.
 2. Deel te nemen aan wedstrijden.
 3. Kortingscodes te ontvangen, die je kunt delen met je volgers.
 4. Geweldige tips en trucs te krijgen, over het gebruik van onze producten.

We beoordelen alle aanvragen om te zien of je bij ons merk past. Houd er rekening mee dat we je verzoek mogelijk niet kunnen goedkeuren. 

Brand Ambassador Topbanner

Richtlijnen voor samenwerking

We werken niet met mensen onder de 18 jaar.

Wanneer je als blogger en influencer een melding/bericht schrijft over de producten die je van ons ontvangt, is dat reclame. Het is daarom erg belangrijk dat je bij de vermelding van de producten houdt aan de regels die gelden. Artikel 6, lid 4, van de Marketing Act bepaalt dat de handelaar duidelijk de commerciële bedoeling van elke handelspraktijk, met inbegrip van reclame, moet vermelden. Deze handleiding is van toepassing op berichten op alle sociale mediasites, waaronder Instagram, TikTok, Facebook, Twitter, Snapchat en YouTube.

In jouw bericht moet daarom altijd duidelijk worden gemaakt dat het om een reclame gaat

Het begin van je tekst MOET duidelijk worden gemarkeerd met één van de volgende teksten.

 • "Reclame"
 • "Aankondiging"

Het volgende is NIET genoeg:

 • De advertentiemarkeringen staan onderaan een bericht of tussen hashtags.
 • Vage woorden als 'spons' of 'ad'
 • Gemarkeerd als een geschenk van XXXX
 • Bedrijfsnaam
 • @produkt
 • #Produkt

Denk eraan dat het ook reclame is, als je wordt aangeboden om goederen tegen een gunstige prijs te kopen, in ruil voor het gebruik in het dagelijkse leven op nadere instructie/aanbeveling van de producent/verkoper. Op deze manier is het reclame, dat moet worden gemarkeerd, zoals hierboven weergegeven wanneer je op sociale media verschijnt met de producten.

Brand Ambassador Topbanner

Heb je nog vragen?

Als je meer wilt weten over onze producten en ons merk, ben je altijd welkom om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, waar we voortdurend gidsen delen over onze producten, nieuwe productlanceringen en altijd klaar staan om te helpen als je advies en begeleiding nodig hebt over onze producten.

Als je vragen hebt of een goed idee hebt over hoe we onze samenwerkingen nog beter kunnen maken, ben je altijd welkom om ons een e-mail te sturen marketing@australian-bodycare.com

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!