5 tips voor een goede intieme verzorging en 3 fouten, die je niet mag maken

Je wilt vast goed voor je onderlichaam zorgen, maar weet jij waar je als vrouw aan moet denken en welke fouten je absoluut niet mag maken?

Lees dan mee in dit artikel, waar je 5 goede tips én nuttige kennis kunt krijgen over de dingen, waar je je onderlichaam nooit aan mag blootstellen.

Daarom is een goede intieme verzorging belangrijk

Intieme verzorging is belangrijk, als je je onderlichaam/intieme omgeving in balans wilt houden. Als je je intieme omgeving niet goed verzorgt, kun je last krijgen van symptomen, zoals een branderig gevoel, jeuk en vaginale droogheid. Dergelijke overlast komt meestal voort uit bacteriële onbalans, urineweginfectie, vaginale schimmel of iets anders, die allemaal hinderlijk en remmend kunnen zijn.

5 tips voor een goede intieme verzorging

Het lijdt geen twijfel, dat het jou grote beperkingen kan opleggen, als je last hebt van geurhinder of irritatie in je intieme zone. Hier krijg je 5 goede tips voor een goede intieme verzorging.

1) Laat je huid ademen

Als je huid niet kan ademen, creëer je een slechte hygiëne. Daarom is het belangrijk, dat je je slipje vaak verwisselt, zodat je altijd zowel schoon als droog blijft. We raden ook aan om te slapen zonder slipje, zodat er voldoende gelegenheid is voor je huid, om te ademen.>

2) Gebruik het juiste ondergoed

Om je huid voldoende mogelijkheid te geven om te ademen, is het niet genoeg om vaak je slip te verwisselen en om te slapen zonder slip. Gebruik met voordeel ondergoed gemaakt van puur katoen, waarin je huid kan ademen. Ze kunnen op hoge temperatuur gewassen worden, waardoor je er zeker van bent, dat ze helemaal schoon zijn.

3) Wat gebruik je, als je menstrueert??

Als je menstrueert, is het belangrijk dat je je maandverband en tampons zorgvuldig uitkiest, als je ervoor wilt zorgen dat je onderlichaam in balans is. Beperk over het algemeen je gebruik van maandverband en tampons en kies producten die geurvrij zijn en niet gebleekt met chloor.

4) Denk je eraan, om jezelf goed af te drogen??

Als je naar het toilet gaat, is het belangrijk dat je je goed afdroogt, als je je intieme hygiëne in orde wilt hebben. Droog jezelf altijd van voor naar achter af, om overlast te voorkomen.

5) Gebruik de juiste producten voor de intieme zone

Om je ​​intieme zone in de juiste balans te krijgen, heb je producten nodig, die zowel geurvrij, als PH-gebalanceerd zijn. Combineer voor het beste resultaat Intim WashFemigel en Femi Daily van Australian Bodycare. Je kunt het allemaal in één compleet intiem pakket krijgen, waar je alles hebt wat je nodig hebt, om intieme problemen te voorkomen.

De producten hebben een kalmerende werking op je huid en verminderen tegelijkertijd ongewenste bacteriën, waardoor je een fris gevoel krijgt.

>> Lees hier nog veel meer over de producten van Australian Bodycare <<