5 tips tegen sinaasappelhuid

De beste manier om sinaasappelhuid te voorkomen of te verbeteren is lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Door gezond te eten, te bewegen en je huid te verzorgen kun je sinaasappelhuid tot een minimum beperken.


Doe aan lichaamsbeweging

Regelmatige lichaamsbeweging maakt je huid strakker. Het vermindert de zichtbaarheid van sinaasappelhuid en voorkomt de vorming van nieuwe.

Eet gezond en gevarieerd

Eet gevarieerd en gezond en zorg ervoor dat je voldoende groenten binnenkrijgt.

Drink water

Drink veel water om de afvalstoffen uit je lichaam weg te spoelen.

Rook niet

Stop nu direct met roken. Roken heeft een negatief effect op het totale uiterlijk van je huid en maakt deze minder elastisch. 

Verzorg je huid goed

Masseer leven in je huid met een massageborstel. Gebruik ook een goede olie om je huid een gezonde gloed te geven en zo de zichtbaarheid van je sinaasappelhuid te verminderen.

Welke verzorgingsproducten kan ik het beste gebruiken voor een sinaasappelhuid?

Een gezonde huid met een mooie gloed zal je sinaasappelhuid minder zichtbaar maken. Geef jezelf een ontspannende massage terwijl je olie aanbrengt op de huidzone met sinaasappelhuid. Massage bevordert de bloedcirculatie in het bindweefsel en heeft een ontspannend effect op lichaam en geest.

Body Oil van Australian Bodycare bevat natuurlijke Tea Tree Olie, die de huid gezond houdt, als basis. De body oil bevat ook amandelolie en zonnebloemolie, die beide een mooie gloed geven. De olie is ook verrijkt met Squalane, dat wonderen doet voor de huid.

De olie dringt snel in de huid en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. Je zult direct zien hoe je huid er mooier en gezonder uitziet.

 

>> Vind hier producten van Australian Bodycare voor de verzorging van sinaasappelhuid <<