5 goede tips tegen puistjes in je gezicht
1)
Reinig je gezicht 2 keer per dag en na intensieve sport. Zo verwijder je bacteriën waardoor anders puistjes kunnen ontstaan.

2) Knijp nooit in je puistjes of mee-eters. Dit verergert de onzuiverheden en kan littekens veroorzaken. Als je het niet kunt laten om op je puistjes te drukken, kun je gebruik maken van een mee-eterverwijderaar. Op die manier breng je geen ziektekiemen van je handen over op je gezichtshuid.

3) Eet gezond en gevarieerd om je huid van binnenuit te voeden. Les je dorst met water - dat reinigt je lichaam van afvalstoffen.

4) Stop met roken. Roken heeft een nadelige invloed op het lichaam, zowel van binnen als van buiten. Sigaretten hebben een slechte invloed op de algemene gezondheid en het uiterlijk van je huid.

5) Laat je huid ademen. Stop met verstoppende make-up en producten die je huid verstoppen. Verwijder ook altijd je make-up voordat je naar bed gaat.

Producten tegen puistjes en mee-eters

Kies goede en diep reinigende producten voor je gezicht. De dagelijkse reiniging van het gezicht is de belangrijkste stap voor het verkrijgen van een mooie huid zonder puistjes. Door je gezicht dagelijks te ontdoen van bacteriën, make-upresten en vuil kun je puistjes en pukkeltjes voorkomen.

Gezichtsverzorgingsproducten met Tea Tree Olie verwijderen de bacteriën die puistjes en een onzuivere huid kunnen veroorzaken.