GRATIS babybox voor de zwangere mama

 //Bevat Body Oil en Body Scrub tegen striae en sinaasappelhuid

Bekijk hier de producten
babypakket

 

Gefeliciteerd met het goede nieuws! Nu begint er binnenkort een nieuw en spannend hoofdstuk, en bij Australian Bodycare willen we het wachten graag wat aangenamer maken.

De traditionele gratis babydozen bevatten veel heerlijke dingen voor het toekomstige gezinslid - alles van luiers, teddyberen en babypuree tot zinkzalven en fopspenen.

Bij Australian Bodycare zetten we de aanstaande moeder in het zonnetje, want die verdient het natuurlijk om tijdens de bijzondere tijd als zwangere vrouw, in de watten te worden gelegd. Daarom bevat ons gratis zwangerschapsbox producten voor jou.

Je kunt de producten gratis krijgen door je op deze pagina aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je betaalt slechts EUR 10, - om de verzendkosten en emballage te dekken.

Body Scrub en Body Oil tegen striae, sinaasappelhuid en littekens

Het gratis babypakket bevat 2 producten voor de aanstaande moeder. Body Scrub en Body Oil verwennen de zwangere mama, en kan o.a. worden gebruikt om de verschijning van striae, die kunnen optreden als de buik groeit, te voorkomen en te verbeteren.

Andere zwangere vrouwen ervaarden dat tijdens de zwangerschap pigmentvlekken en andere onregelmatigheden in de huid ontstaan door hormonale veranderingen.

Met Australian Bodycare Body Scrub en Body Oil geef je de huid goede condities om tijdens de zwangerschap mooi en lekker glad te blijven - en natuurlijk kun je de producten ook na de bevalling gebruiken en je mag het ook gebruiken als je borstvoeding geeft.

Maak de traditionele en gratis baby-startpakketten compleet door jezelf te verwennen met het babypakket van Australian Bodycare.

Met de GRATIS babydoos van Australian Bodycare krijg je:

  • Een gratis pakket met Body Scrub en Body Oil om je huid en striae te verzorgen
  • Een mail met goede raad om het huidbeeld van zwangerschapsstriemen te verbeteren
  • Onze nieuwsbrief met goede raad, nieuwtjes en aanbiedingen op Australian Bodycare producten

Body Scrub en Body Oil kunnen op het hele lichaam worden gebruikt, waar je zwangerschapsstriemen of sinaasappelhuid krijgt - zowel dijen, billen, buik, armen en andere plaatsen op je lichaam.

Het is heel normaal om als zwangere vrouw striae te krijgen, en met de producten in het gratis zwangerschapspakket kun je het uiterlijk van de striemen verbeteren en jezelf in deze periode te laten verwennen. Je verdient het, voordat al je tijd en aandacht naar het nieuwe familielid gaat.

Zo bestel je je babypakket:

  1. Je ontvangt je GRATIS zwangerschapspakket als je je hieronder aanmeldt voor onze nieuwsbrief.
  2. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met goed advies om striae en sinaasappelhuid te voorkomen en te verbeteren en een kortingscode, zodat je in onze webshop je gratis babypakket met Body Scrub en Body Oil kunt bestellen. Je betaalt slechts EUR 10, - om de verzendkosten en emballage te dekken.
  3. Nadat je het babypakket in onze webshop hebt besteld, wordt het binnen ongeveer 3-5 werkdagen geleverd*.

* Het gratis baby-startpakket is maar één keer te bestellen. Wanneer je je hieronder aanmeldt, meld je je tegelijkertijd aan voor onze nieuwsbrief en geef je ons daarmee toestemming om jou nieuwsbrieven te sturen met goed advies, aanbiedingen en acties van Australian Bodycare.